Erzurum Haber Girişi : 26 Nisan 2024 17:58

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 2024 EKPSS sınavı tedbirlerini açıklandı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 2024 EKPSS sınavı tedbirlerini açıklandı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü 28 Nisan’da yapılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına dair yazılı açıklama yaptı.

ErzurumPost-Haber Merkezi- Erzurum Emniyet Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklama da “ÖSYM Başkanlığı tarafından Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2024-EKPSS) Oturumunun 28 Nisan 2024 tarihinde Pazar Günü  Saat 10:15-11.55 (100 dakika), saatleri arasında  olmak üzere tek oturum halinde yapılacağı bildirilmiştir. Sınav günü sınav binalarının çevresinde, güzergahlarında düğün konvoyu, inşaat çalışmaları, pazar yerleri vb. gibi gürültü oluşumu yapılmaması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, sınava girecek olan adaylar için bir takım uyarılarda bulundu. Bu uyarılar: “Bluetooth kulaklık, kamera özellikli kulaklık, kalemler ile cep telefonu, tüketim maddeleri, çanta, kalem, silgi, küpe, kolye, broş vb takı, metal para, metal içerikli aksesuarlar, ( şeffaf ambalaj içerisindeki su ve alyans hariç) eşyalar ile kopya çekmeye elverişli cihazların sınav binasına girişine kesinlikle izin verilmeyecektir.” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.