Bölge Haber Girişi : 11 Mart 2023 17:30

Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da seçim koordinasyonunu Arısoy, yönetecek

Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da seçim koordinasyonunu Arısoy, yönetecek
İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Bölge Koordinatörlüğü görevini Avukat Yakup Çağrı Arısoy'a verdi. Arısoy, Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da SKM Koordinasyonunu sağlayacak.

Erzurum Post- İYİ Parti Genel Merkezi tarafından, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Bölge Koordinatörlüğü görevi Avukat Yakup Çağrı Arısoy'a verildi. Erzurum, Erzincan, Kars Ardahan illerinde SKM Koordinasyonunu Arısoy sağlayacak.

 

 

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat’tan görev onayını alan Arısoy, Ardahan ve Kars’ta İYİ Parti teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalarına başladı.  

 

 

İYİ Parti YSK Temsilcisi Avukat Mustafa Tolga Öztürk'ün Başkanlığında yürütülen çalışmalar kapsamında, Erzurum İl Başkanlığını ziyaret eden Arısoy; Başkan Fatih Güneyin ile bir süre sohbet etti. 14 mayısta yapılacak seçimler öncesinde özellikle başta seçim güvenliği olmak üzere, sandık görevlilerinin belirlenmesi, eğitimi, ve seçim günü organizasyonu ile ilgili olarak çalışmalar yapacak. 

 

 

Millet İttifakı paydaşlarından Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Suat Dülger’le de bir araya gelen,  Arısoy, “Bu seçimler çok önemli. İYİ Parti olarak istiyoruz ki adil bir yarış olsun. Halkın iradesi firesiz bir biçimde sandığa yansısın. Seçimler bir demokrasi şölenine dönüşsün. Bu manada ittifakın diğer ortağı partilerle dört ilde görüşerek, ortak çalışma yapacağız. Amacımız  sandıktan halkın iradesi çıksın. Bu yolda bizlerle birlikte hareket eden İl örgütlerinin kıymetli başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.