Eğitim Haber Girişi : 05 Aralık 2023 10:04

Erzurum Futbol Lisesi için düğmeye basıldı!

Erzurum Futbol Lisesi için düğmeye basıldı!
Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Vali Mustafa Çiftçi’ye yaptıkları ziyarette Futbol Lisesi projesini gündeme getirdiklerini ve Vali Çifçi’nin de projeye sıcak baktığını söyledi.

Erzurum Post- Nurullah Pala'nın haberi-Trendyol 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Futbol Lisesi projesini gündeme getirdiklerini ve bu projeyi Vali Mustafa Çiftçi ile de paylaştıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi ziyaret ettiklerini ve ziyarette Futbol Lisesi Projesini hakkında Vali Çiftçi’ye bilgi verdiklerini belirten Mavi-beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Dal, Vali Çiftçi’nin de projeye sıcak baktığını söyledi. Dal, “Futbol Lisesi Projesini Valimize ilettik, sağ olsun kendisi oldukça sıcak baktı. Konuyu Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin’le paylaşacağın iletti. İnanıyorum ki, Milli Eğitim Bakanımızda projeye sıcak bakıp, Erzurum’a destek verecektir” dedi.

 

HEM FUTBOL HEM EĞİTİM!

 

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, projenin hayatiyete geçmesi durumunda, Erzurum ve çevredeki futbol yeteneği olan gençlerin bu lisede okuyarak hem eğitim alacaklarını hem de futbolun temel tekniklerini burada yapacakları uygulamalarda öğreneceklerini söyledi.

 

Dal, “Trabzon Spor Lisesi’ndeki öğrenciler ülkemize Dünya Şampiyonluğu kazandırmıştı. Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu, Başkent Ankara’da Ankara Gücü’nün de böyle bir proje nedeniyle Türk futboluna çok sayıda oyuncu kazandırıldığını belirtti. Erzurum’da Futbol Lisesi olursa, yetenekli gençler burada futbol eğitimi alırlar, hem de okul hayatlarına devam ederler, yıllarca yan yana derslerde hem de futbol eğitimlerinde bir arada olacakları için ortaya müthiş bir takım çıkar. İnşallah Erzurum’a el birliği ile bir futbol lisesi kazandırırız” diye konuştu.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.