Erzurum Haber Girişi : 28 Mayıs 2024 15:26

Erzurum polisi kaçakçılara geçit vermiyor

Erzurum polisi kaçakçılara geçit vermiyor
Erzurum’da il genelinde yapılan operasyonlar neticesinde çok sayıda kaçak makaron, sigara ve alkol bulundu. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan başka operasyonda ise 3 adet bir şahısla beraber tabanca ele geçirildi.

Erzurum Post-Erzurum’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 142 bin 600 adet gümrük kaçağı makaron, 2 bin 933 paket gümrük kaçağı sigara, 109 bin 980 adet dolu makaron ve 6 şişe gümrük kaçağı alkol ele geçirildi. 

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan 21 ayrı operasyon neticesinde; 24 şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır. Kaçakçılıkla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

 

 

Erzurum'da 3 tabanca ele geçirildi!

 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda bir şahısla beraber 3 adet tabanca ele geçirildi.  

 

Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz sorumluluk alanında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçunun önlenmesine yönelik olarak KOM Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde; İ.D. (44) isimli şahsın yapılan ev aramasında 3 adet tabanca, 2 adet şarjör ve 68 adet çeşitli ebatlarda Fişek ele geçirilmiş, 23.05.2024 günü şüpheli İ.D. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek adli makamlarda tutuklanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.