Erzurum Haber Girişi : 22 Nisan 2022 23:05

Erzurum Selami Dadaşı da kaybetti!

Erzurum Selami Dadaşı da kaybetti!
Erzurum'da her kesimin yakından tanıyıp sevdiği Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) Kurucu İl Başkanı önceki MHP il Başkanlarından Selami Akpınar yaşama veda etti.

Erzurum Post-Ezurum'un yakından tanıdığı Yeminli Mali Müşavir Selami Akpınar, yaşama veda etti. Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) Kurucusu ve Milliyetçi Harekat  Partisi (MHP) önceki il başkanlarından olan  Selami Akpınar yaşama veda etti. Şehirde her kesimin yakından tanıyıp, 'şeyh' diye lakap taktığı Akpınar'ın anı vefatı tanıyanlarını derinden üzdü.


MHP önceki Erzurum Milletvekillerinden Mücahit Himoğlu, Selami Akpınar'ın vefatını Erzurum'a şu cümlelerle duyurdu:

 

" Atatürk'ün, egemenlik kayıtsız şartsız milletin diyerek 'Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'olarak gençliğe emanet edilen bugün de Cumhuriyet sevdalısı MHP İl başkanlarımızdan canlar canı Vatan sevdalısı ülküdaşım Selamı Akpınar’ın Hakka yürüdüğü acı haberini Hüsamettin Yerli hocadan aldım…kalp krizi sonucu hakka yürüdüğünü söyledi...

 

Hiç sıkıntısı, herhangi bir ağrısı, sızı ve de belirtisi yokken, yapılan muayenede pankreasında sıkıntı olduğunu söyleyen doktoru, bunu ameliyatla hallederiz demesi üzerine, ameliyat oldu… Bir kaç gün yoğun bakımda kaldı… Sonra normal odaya geçti… ve kalp krizi sonucu hakka yürüdü… Artık telefonlarım cevapsız, dostlarını köyünde ağırlamaktan mutluluk duyan ve onlara organik meyve ikram etmesine seferber olan o meyve ağaçlarının boynu bükük, yem ver Selamı dercesine öten kuşların gözleri ıslak, dahada ötesi yürek sevgilerinin muhabbetleri çok ama çok çok yetim kaldı…


 

Bu kadar mı bir insan da hem alçak gönüllük, hem efendilik, hem dostlarının yüreklerinde yer eden gönül sevdalısı bir adam olurdu… İşte o da naif kişiliğiyle herkesin iyiliğine çaba sarf eden Selami Akpınar’dı…

 

Kardeşim Selamı Akpınar, Makamın Cennet olsun, Allah’ın rahmeti üzerine olsun… Yetim kalan evlatlarına, gözünden ayırmadığı ve çok sevdiğin ceviz içleri torunlarına, değerli eşiniz hanım efendiye, gönül dostlarına, ülkücü camiamıza sabır ve baş sağlığı dilerim"

 

Selami Akpınar'ın cenazesi bugün (23 Nisan Cumaretesi)  Narmanlı Cami'de öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.