Erzurum Haber Girişi : 13 Aralık 2022 01:05

Erzurum'un sözde kanaat önderi devletin yatırım toplantısında!

Erzurum'un sözde kanaat önderi devletin yatırım toplantısında!
KUDAKA Yönetim Kurulu Toplantısına hiçbir statüsü olmamasına rağmen sözde Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen'in de katılması tepki topladı.

Erzurum Post- Orhan Bozkurt'un haberi-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, dönem Başkanı Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında Erzurum’da gerçekleştirildi. KUDAKA'nın 2023 Yılı Çalışma Programı ve bütçesinin görüşüldüğü toplantıya daha önce yaptığı bazı açıklamalar ile büyük tepki toplayan sözde Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen'in de katılması dikkat çekti.

 

Kalkınma Ajanslarının Yönetim Kurulu hizmet alanlarındaki illerin Vali, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Başkanı ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından oluşuyor.

 

 

DÖNEM BAŞKANLIĞINI ERZİNCAN VALİSİ YAPIYOR

 

KUDAKA'nın Erzurum'da bulunan hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya bu defa Yönetim Kurulu Başkanı Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve diğer Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte hiçbir resmi statüsü olmamasına rağmen Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı Özmen de katıldı.

 

Özmen, daha önce yaptığı açıklamalarda Saidi Nursi ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırarak, "Tayyip Bey'in yanına gelmeyen adamın imanından şüphe ederim..." açıklaması ile tepki toplamıştı.

 

 

VALİLER İLE BİRLİKTE 2023 YILI BÜTCESİNİ GÖRÜŞMÜŞ

 

KUDAKA tarafından medya kuruluşlarına servis edilen bülten ve fotoğraflarla ortaya çıkan skandal sonrası, İbrahim Özmen'in yönetim kurulu toplantısında devlet yetkilileri ile birlikte yüzlerce milyon liralık 2023 yılı bütcesinin görüşüldüğü toplantıda neden yer aldığı,  kim tarafından davet edildiği merak konusu oldu.

 

 

"SAÇMALIKLARLA ERZURUM'A YÜK OLAN AKP ZİHNİYETİNİ KINIYORUM"

 

Duruma tepki gösteren İYİ Parti Erzurum Milletverkil Naci Cinisli ise sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı resmi toplantısına bir garip derneğin başkanı Erzurum adına katılmış. AKP, Erzurum’a kayyum mu atadı da haberimiz olmadı? Böyle saçmalıklarla Erzurum’umuza yük olan AKP zihniyetini kınıyorum" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.