Spor Haber Girişi : 22 Mayıs 2019 14:39

Erzurumlu bir futbolseverden TFF'ye tarihi mektup!

Erzurumlu bir futbolseverden TFF'ye tarihi mektup!
TFF Süper Lİgi'nde özellikle bu sezon  yaşanan hakem hataları, federasyonun anlamsız uygulamaları ve müsabakalardaki sportmenlik dışı tavır ve davranışlar futbolseverleri isyan ettirdi.

Erzurum Post- TFF Süper Lİgi'nde özellikle bu sezon yaşanan hakem hataları, federasyonun anlamsız uygulamaları ve müsabakalardaki sportmenlik dışı tavır ve davranışlar futbolseverleri isyan ettirdi.


Erzurum'da yaşayan bir futbol sever Türkiye Futbol Federasyonu'na yazdığı mektupla, futbol müsabakalarında yaşanan rezaletleri ve futbol seyircisinin ruh halini gözler önüne serdi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu'na gönerilen ve ''Başkanınız yok ama genede yazıyorum'' diye başlayana mektup adeta ülkedeki milyonlarca  futbolseverin duygularını anlatıyor.

 

Türkiye Futbol Ligleri'nde yaşananları sert bir dille eleştiren futbolsever mektubunu ''Siz bir futbol karşılaşmasını savaş alanına çevireceksiniz bende para ödeyip o rezaleti seyredeceğim. 50 yıllık bir futbol seyircisini kaybettiniz. Canınız Cehenneme... '' diye noktalıyor.

 

İŞTE O MEKTUP!

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.