Spor Haber Girişi : 04 Şubat 2023 19:11

Erzurumspor, 14 dakikada yeni hocasını buldu!

Erzurumspor, 14 dakikada yeni hocasını buldu!
Erzurumspor'da Tuzlaspor yenilgisi sonrasında Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ile yollar ayrıldı.

Erzurum Post- Tuzlaspor yenilgisinin ardından Erzurmspor yönetimi Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ile yollarını ayırdı. Maçın bitiminden  2.5 saat sonra Bilazer ile yolların ayrıldığı resmen açıklanırken, Bilazer'in gönderildiği açıklamadan sadece 14 dakika sonra Hakan Kutlu ile anlaşıldığı duyuruldu. 

 

Transfer tahtasının açılması noktasında "kaplumbağa hızı"nda hareket eden Erzurumspor FK yönetimi, Tuzlaspor mağlubiyetinden sadece 2.5 saat sonra teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollar ayrıldı. Kulüp resmi hesabından 18.07'de yapılan açıklamada, genç teknik adam ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı duyuruldu. 

 

Bu açıklamadan sadece 14 dakika sonra, 18.21'de ise sürpriz bir açıklama yapılarak, Bilazer'den boşalan göreve Hakan Kutlu'nun getirildiği duyuruldu. 

 

Ekonomik olarak zor günler geçiren tüm kulüplerin ilk tercihleri arasında yeralan bir isim olan Hakan Kutlu ile Samsunspor yenilgisi sonrasında temas kuruduğu ve olası Tuzlaspor mağlubiyeti halinde anlaşma sağlandığı tahmin ediliyor. (Erkhaber.com)  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.