Spor Haber Girişi : 30 Mayıs 2023 20:13

Erzurumspor, 15 Haziran'da kongre kararı aldı

Erzurumspor, 15 Haziran'da  kongre kararı aldı
Ligde transfer yasağı nedeniyle zor bir sezon geçiren Erzurumspor FK'da 15 Haziran tarihinde genel kurula gitme kararı alındığı açıklandı.

Erzurum Post-TFF 1. Lig'de son haftada aldığı galibiyet ile ligde kalmayı başaran Erzurumspor FK 15 Haziran'da olağan genel kurul yapacak.

 

Transfer tahtasının kapanması nedeniyle zor bir sezon geçiren Erzurumspor ligde kalmayı son maçta garantilemişti. Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, beraberinde yönetim kurulu üyeleri olduğu halde düzenlediği basın toplantısında sezon değerlendirmesi yaptı.


Kulübün mevcut mali durumunu ve yönetim olarak genel kurul kararı aldıklarını açıklayan Dal, transfer yasağına engel 90 milyon TL borcun yanı sıra 60 milyon tutarında genel borç bulunduğunu dile getirdi.


Başkan Dal, toplam kulübün 150 milyon TL borcu bulunduğunu belirtti.  Sezonun mali problemlerin yanı sıra, deprem nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini anlatan Başkan Dal, yaşanan bu olumsuzluklara rağmen ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

 

Başkan Dal, Erzurumspor Futbol Kulübü'nün yerinin Süper Lig olduğunun altını çizdiği basın toplantısında, geçtiğimiz yıl alt yapıdan 18 futbolcuyu A takıma dahil ettiklerini ifade etti.  

 

Başkan Ahmet Dal, zor bir sezonda büyük bir mücadele ortaya koyan teknik heyetten futbolcusuna, personelden taraftara kadar herkese teşekkür etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.