Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2022 14:55

Erzurumspor Başkanı Dal: Tahtayı açamıyoruz!

Erzurumspor Başkanı Dal: Tahtayı açamıyoruz!
Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “15 yabancı fubolcu ve muhataplarının yanı sıra 5 kulüp anlaşmaya yanaşmıyor. Biz de bu nedenle transferi açamıyoruz” dedi.

Erzurum Post-Spor Toto 1. Ligde Yaz Transfer Tescil Dönemi yarın akşam bitiyor. Ancak  Erzurumspor transferi açamıyor.

 

Kulüp Başkanı Ahmet Dal, 15 yabancı futbolcu ve muhatapları ile 5 kulübün anlaşmaya yanaşmadıklarını ve alacaklarını faizleriyle birlikte tahsil etmek istedikleri için transfer tahtasını açamadıklarını söyledi.

 

Dal, “Biz aylardır transfer tahtasını açmak için uğraş veriyoru, 25-30 milyon arasında bir kaynakla tahtayı açmayı planlıyorduk.  Bugün yabancı futbolcular ve 5 kulüp bizimle anlaşmaya yanaşmayınca transfer tahtasını açamadık” dedi.

 

"65 MİLYON BİZİZM BİR SEZONLUK GİDERİMİZ"

 

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, “Transfer yasağını kaldırmak için 3,5 milyon euroya  ihtiyaç var. Oysa bizim 10 aylık sezon giderimiz 65 milyon.  Bu şartlarda transfer tahtasını nasıl açabiliriz ki!” diye konuştu.

 

BAŞKAN SEKMENDEN 10 MİLYONLUK DESTEK

 

Bu arada Onursal Başkan Mehmet Sekmen, bir kez daha Mavi-beyazlı kulübe el attı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Dadaşların temsilcisine 10 milyonluk bir maddi kaynak oluşturdu. Sekmen’in oluşturduğu kaynakla mevcut takıma ödeme yapılacak.

Nurullah PALA/Pusula Gazetesi