Spor Düzenleme Tarihi : 23 Mart 2023 14:00 Haber Girişi : 23 Mart 2023 15:45

Erzurumspor Başkanı Dal ve Teknik Patron Kutlu'dan önemli açıklamalar

Erzurumspor Başkanı Dal ve Teknik Patron Kutlu'dan önemli açıklamalar
Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu, gazeteciler ile tanışma toplantısı düzenledi.Başkan Dal, " Bu kulübe sadece tribünlere gelerek destek veren fedakar taraftarımız değil herkesin sahip çıkması lazım" dedi.

Erzurm Post- Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu, Hilton Garden Inn Erzurum Otel ded bir araya gelerek gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Kazım Karabekir Stadyumu'nun ve kulübün içerisinde bulunduğu son durumun ele alındığı toplantıda Erzurmspor'un geleceğe yönelik programı tartışıldı.

 

 

"KULÜBÜMÜZE İKİ FİRMADAN TEKLİF VAR"

 

Kulüp Başkanı Ahmet Dal, kulübe taliplilerin olduğunu ifade ederek, “Evet Erzurumspor’a talipli iki firma vardı. Bunu Onursal başkanımız Mehmet Sekmen daha iyi biliyor. Bir takım görüşmeler de oldu. Deprem afetinin ardından yeni durumlar ortaya çıktı. O firmalardan biri kendi içinde yeni bir durum değerlendirmesi yapacağını ifade etti. Ben şunu belirtmek istiyorum. Erzurumspor, satılık mal değildir. Bu kulüp Türkiye’deki 3 milyonu aşkın hemşehrimiz ve kentte ikamet eden 750 bin Erzurumlunun ortak paydasıdır. Bu kulübe sadece tribünlere gelerek destek veren fedakar taraftarımız değil herkesin sahip çıkması lazım. İngiltere’deki kulüplerde hayatiyete geçen model bizde de uygulanabilir. Yani kulübün hisseleri satın alınabilir” diye konuştu.

 

"TFF'DEN  İSTANBUL RİVA TESİSLERİNİ TALEP ETTİK"

 

Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Keçiörengücü maçını  stadyum problemi nedeni ile Rize’de oynadıklarını hatırlastark, Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut’a gösterdikleri duyarlılık ve destekten ötürü  teşekkür etti. Başkan Dal,  ilerleyen haftalardaki maçların nerede oynanacağının belirsizliğini koruduğunu söyleyerek TFF'den İstanbul'da bulunan Riva Tesisleri'nin kendilerine açılmasını talep ettiklerini belirtti. 
Başkan Dal, “Biz TFF’ye başvurumuzu yaptık. Bodrum deplasmanı sonrası İstanbul’a geçerek Altay maçının hazırlıklarını Riva’da sürdürmek isteğimizi belirttik. Keçiören ile Rize’de oynadığımız maçta 400 bin TL gibi bir masrafımız oldu. Bu mağduriyetimizi TFF’ye ilettik. TFF başkanımız Deprem sonrası depremden etkilenen kulüplere Riva kapılarını açmıştı. Bizde şu an spor depremi yaşıyoruz. TFF bize destek sağlamalı” dedi.

 

 

"SAHAMIZDA HİÇ MAÇ OYNAMAYACAKMIŞIZ GİBİ  PLAN YAPIYORUZ"

 

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise sezonu en iyi yerde bitirip, gelecek sezon için hazırlıklara başlayacaklarını isöyledi. Kutlu, takımın kaliteli bir kadrodan oluştuğunu söylerken, Erzurumspor’u da büyük camiasından etkilendiği için tercih ettiğini açıkladı.

 

Kazım Karabekir Stadı’nda yapılan teknik analiz raporları ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığından haber beklediklerini belirten Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Şu an teknik ekibimle birlikte kafa kafaya vererek kendi sahamızda hiç maç oynamayacakmış  gibi plan yapıyoruz. Bu şehrin takımını ligde tutarak önümüzdeki sezon daha büyük hedefler koymasını sağlayacağız” dedi.

 

Dadaşların Teknik Patronu Hakan Kutlu, basınla tanışması ile ilgili olarak da 4 Şubatta Başkanımız Ahmet Dal ile el sıkışmıştık.  Sizlerin karşısına daha erken çıkmayı arzuluyorduk. Ancak yaşanan deprem felaketi ve Antalya kampı ile Keçiören ve Denizli maçları derken ancak bugün bir araya gelebildik. Yerel basın çok önemli. Burada da taraftarımızdan ve yerel basından daha çok destek bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.