Erzurumspor- BJK ‘Soğuk Savaşı’

SÜPER Ligin 34’üncü haftasında 28 puanlı Erzurumspor ile

 

67 puan toplayarak lider olan Beşiktaş arasında maçtan 48 saat önce sosyal medyada ‘soğuk savaş rüzgarı’ esti.
Medya patronu Acun Ilıcalı, Erzurumspor’a destek için düzenlediği programın, 8 Nisan Perşembe günü saat 23.15’te TV 8’den ‘canlı’ olarak yayımlanacağını ilan etti. Siyah- beyazlı takımın yöneticileriyle taraftar grubu Çarşı, maç öncesi bir dayanışma gecesi düzenlenmesine tepki gösterdi. 
Beşiktaşlılar, yardım gecesinin ‘Fenerbahçe’nin planı’ olduğunu öne sürdüler. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Erzurumspor adına düzenlenen dayanışma programının 12 Nisan Pazartesi gecesi yapılacağını duyurdu.
Ancak Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, sosyal medyada yapılan duyuruya, yorum yaptı. Urgancılar yorumunda “Niye ertelemiş? Erzurumspor Beşiktaş’tan  puan(lar) alırsa Fenerbahçeliler daha çok yardım eder diye mi? Yoksa öyle ya da böyle zaten yanlış bir zamanlama mı?” diye karşılık verdi.

 

“YÜZÜN KIZARIR MI?”
 

Kısa bir süre sonra Acun Ilıcalı’dan, Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar’a yanıt geldi: Ilıcalı, şunları söyledi:
“Bize bu şekilde bir ima yapacak kadar akıl tutulması yaşaman ilginç. ‘Beşiktaşlı dostlarımız yanlış anlamasın’ diye planlanan Erzurumspor gecesini erteledik. Dominik’ten yayın yapmak zorunda kalacağız.
Senin gibi içindeki kötülükleri dökenler böyle değerli bir kulübü temsil etmemeli. Yüzün kızarır mı bilmem ama Beşiktaş’ın destek kampanyasını kanalımda ücret talep etmeden yayınladım. Hatta Beşiktaş’a senden daha fazla destek vermiş olabilirim.
Umarım Beşiktaş’a klavyen dışında benim Fenerbahçe’ye verdiğim desteğin yüzde birini vermişsindir.”

 

Erzurumspor’a destek olmak için bağış kampanyası düzenleyen Acun Ilıcalı ile Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar arasında başlayan söz düellosuna siyah- beyazlı kulübün taraftarı olan ‘Çarşı’ grubu da karıştı.
Acun Ilıcalı’nın attığı twitin ardından Erzurumspor- Beşiktaş maçı öncesi sosyal medyada adeta ‘savaş’ çıktı.

 

 

#ÖzürDileAcun
‘#ÖzürDileAcun’
etiketiyle twitterde binlerce kişinin yaptığı yorum ve paylaşımlarda Erzurumspor taraftarının Acun Ilıcalı’ya yeterli destek vermemesi dikkat çekti. İşte sosyal medyada yayınlanan paylaşımlardan sadece bir bölümü:



“Beşiktaş maçlarında elinde mikrofon koşuşturduğun günleri ne çabuk unuttun. #ÖzürDileAcun”

 


“ Kendi deyiminle sen gariban bir muhabirken bu camia sana çok sahip çıktı, uçaklarına aldı, destek oldu. (Çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum ayıp olur)
Yani senin ‘TV mi açtım yardım gecesi yaptım’ söylemlerin o camiaya olan manevi borçlarını ödeyemez.
BJK camiasına veya herhangi bireyine had bildirmeye çalışacak en son kişi sensin, kendini daha fazla tartışılacak hale sokma, özrünü dile işine gücüne bak. #ÖzürDileAcun”

 

 

“Beşiktaş’ın destek kampanyasını kanalımda ücret talep etmeden yayınladım, demek incelik değildir, iyilik değildir, nezaket değildir. Ömer Seyfettin’in Diyet adlı hikayesini okuyarak büyüdük. Neyin ne anlama geldiğini gayet iyi biliriz! #ÖzürDileAcun”

 

 

“Beşiktaş genel kurulu tarafından seçilmiş genel sekretere bu şekilde hitap edemezsin. Haddini bileceksin ve Beşiktaş makamından özür dileyeceksin. #ÖzürDileAcun”
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.