Erzurum Haber Girişi : 14 Eylül 2023 10:36

Erzurumspor'da Altay maçı hazırlıkları devam ediyor

Erzurumspor'da Altay maçı hazırlıkları devam ediyor
Erzurumspor, Altay ile Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına yoğun tempoda devam ediyor. Hakan Kutlu, milli arada kampa geç katılan oyuncuların eksikliklerini gidermek ve form durumlarını yükseltmek için büyük çaba harcıyor.

Erzurum Post- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Cumartesi günü karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarına yoğun tempoda devam ediyor. Dadaşların hocası Hakan Kutlu milli arada kampa geç katılan oyuncuların antrenman eksikliklerini gidermek ve form durumlarını yukarı çekmek için bir hayli mesai harcadı. Tecrübeli çalıştırıcı, antrenmanlarda futbolcularıyla teker teker konuşarak onları Cumartesi günkü zorlu sınava motive etmeye çalışıyor.

 

"TARAFTARIMZA 3 PUAN HEDİYE EDECEĞİZ"

 

Çift başlı kartalların teknik patronu Hakan Kutlu, antrenmanlarda futbolcularının adeta beynini yıkarken, Altay karşılaşmasının her iki takım açısından da ne kadar büyük önem taşıdığına dikkat çekiyor. Deneyimli çalıştırıcı, “Ligde geride kalan dört maçı da kazanabilirdik. Kazanacak pozisyonlarda bulduk. Ama ilk dört haftayı bir mağlubiyet üç beraberlikle kapadık. Şimdi Milli aradan sonra taraftarlarımızın karşısına çıkıyoruz. Hedefimiz ligdeki ilk üç puanımızı alarak Cumartesi günü bizi destekleyen taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

 

HAZIRLIKLAR TAM GAZ SÜRÜYOR

 

Dadaşta hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Takıma yeniden dönen Herolind Shala’da kente gelerek takıma dahil oldu. Bireysel antrenmanlar yapan Cengizhan Bayrak ve Angola Milli takımında bulunan Estrela dışında bütün oyuncular teknik taktik antrenmanlarında yer alıyor. Oyuncuların hırslı ve istekli oluşu teknik patron Kutlu’yu oldukça umutlandırıyor. Mavi-beyazlı ekibin bugün yapacağı çift kale maçta Altay mücadelesinin taktiği üzerinde durması bekleniyor.

Kaynak: Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.