Spor Haber Girişi : 28 Mart 2021 21:17

Erzurumspor Kartal ile yolarını ayırdı!

Erzurumspor Kartal ile yolarını ayırdı!
Erzurumspor, İsmail Kartal ile birlikte milli maç nedeniyle verilen arada  Antalya da yaptıkları kampı tamamladı. Konyaspor maçının hazırlıklarına Erzurum’da devam edecek olan Erzurumspor'da Kartal, ilk maçına çıkmadan kovuldu.

Erzurum Post- BB Erzurumspor'un, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Antalyaspor maçından 3-1 mağlubiyetle ayrılmasının ardından Teknik Direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrılmıştı. Sezon başından beri devam eden kötü gidişata Mesut Bakkal da engel olamayınca göreve İsmail Kartal getirilmişti.

 

31 HAFTADA 4 TEKNİK ADAM

 

Sezona Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile başlayan Dadaşlar, Özdilek yönetiminde çıktığı 10 müsabakadan 5 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 2 galibiyet alınca deneyimli çalıştırıcı ile ayrılık kararı alındı. Süper Lig’in 11. haftasında Özdilek’ten boşalan koltuğa Teknik Direktör Hüseyin Çimşir getirildi. Çimşir’in, BB Erzurumspor kariyeri ise uzun sürmedi. Çimşir, mavi-beyazlı ekiple sadece 3 maça çıktı ve 3 mağlubiyet alınca genç teknik adamın görevine son verildi. Ligin 15. haftasında ise takımın başına tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal getirildi.

 

Mesut Bakkal yönetiminde 16 lig müsabakasında boy gösteren Dadaşlar, 6 mağlubiyet, 6 beraberlik ve 4 galibiyet elde etti. Küme düşme hattından bir türlü kurtulamayan Erzurumspor’a Mesut Bakkal da çözüm bulamadı. Antalyaspor deplasmanından alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından Bakkal ile de karşılıklı anlaşılarak yol ayrımına gidildi.

 

KARTAL’DA ÇÖZÜM  BULAMADI?

 

Erzurumspor’da son olarak teknik direktörlük görevine İsmail Kartal getirildi. İsmail Kartal’ın yardımcılıklarını ise Sercan Terzioğlu, Kemal Kurak, Haluk Kaplan, Cengiz Sirkan ve Kerem Güneş yapacaktı. Lige verilen milli arayı iyi değerlendirmeyi amaçlayan Mavi-Beyazlılar, Antalya kampını tamamladı. Bu hafta oynayacakları Konyaspor maçına hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Erzurumspor’da tek hedef  6 maçtır süren galibiyet hasretine son vermek.

 

6 HAFTADIR GALİBİYETİ YOK

 

Süper Lig'de oynadığı son maçlarda galip gelmekte zorlanan Dadaşlar son 9 maçta sadece Rizespor deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Son 6 haftada galibiyeti unutan mavi-beyazlı takım 31. haftayı 27 puanla 19. sırada kapattı. Erzurumspor’da savunmada yapılan kritik hatalar puan kaybının en büyük sebebi olarak ön plana çıkıyor. Öyle ki mavi-beyazlı ekip son 6 maçında kalesinde tam 13 gol görürken rakip fileleri ise sadece 5 kez havalandırabildi.

 

ZORLU VİRAJ! BİR HAFTADA 3 MAÇ

 

Erzurumspor milli aradan sonra bir haftada 3 zorlu maça çıkacak. 4 Nisan Pazar günü evinde Konyaspor’u ağırlayacak olan mavi-beyazlılar, 7 Nisan Çarşamba günü Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşacak.  Erzurumspor 11 Nisan Pazar günü ise Beşiktaş ile Kazım Karabekir Stadyumunda  puan mücadelesi verecek.

 

ERZURUM SÜPER LİG’DE KALACAK

 

Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımı ligde tutmak için ellerinden geleni yapacağını söyledi. 

 

Erzurum'un yeni Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımı ligde tutmak için ellerinden geleni yapacağını söyledi. Kartal, "Takımı tanıyorum. Yetenekli bir oyuncu grubu var. Maç, maç bakıp ligde kalmak için çok çalışacağız" diye açıklamalarda bulunmuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.