Spor Haber Girişi : 15 Eylül 2023 14:55

Erzurumspor minik Ahmet’i tesislilerinde ağırladı

 Erzurumspor minik Ahmet’i tesislilerinde ağırladı
Geçtiğimiz günlerde gittiği bir camide formasının üstüne el yazısıyla Eren Tozlu'nun isminin yazılı olduğu fotoğrafı sosyal medyaya yansıyan minik Ahmet Fettah Karaoğlu'nu, Erzurumspor tesislerinde ağırladı.
Erzurumspor minik Ahmet’i tesislilerinde ağırladı

Erzurum Post-Erdem Yetimoğulları- Erzurumspor futbolcusu Eren Tozlu, minik Ahmet'e kendi formasını hediye ederek  bir süre sohbet etti. Erzurumspor tesislerinde unutulmaz anlat yaşayan minik Ahmet'in yüzündeki heyecan ve mutluluk gözlerinden okunuyordu. Ahmet, Eren Tozlu'yu çok sevdiğini ve onunla bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

 

Babası Yakup Karaoğlu ile birlikte Erzurumspor tesislerine gelen Ahmet Fettah, burada kulüp başkanı Ahmet Dal tarafından karşılandı. Başkan Dal, minik Ahmet Fettah'a üzerinde adının yazılı olduğu 25 numaralı formayı hediye ettikten sonra tesislerin turunu yaparak birlikte takımın antrenmanını izlediler. Ayrıca minik Ahmet, Futbol A Takımı oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çekme fırsatı yakaladı ve Teknik Direktör Hakan Kutlu ile Takım Kaptanı Mustafa Yumlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 

 

Minik Ahmet ve babası Yakup Karaoğlu, Kulüp Başkanı Ahmet Dal tarafından yakından ilgilenilerek tesislerden uğurlandılar. Bu özel ziyaret, minik Ahmet'in futbol sevgisini daha da pekiştirmesine ve unutulmaz anılarla dolu bir gün geçirmesine vesile oldu.

 

 

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.