Spor Düzenleme Tarihi : 04 Kasım 2022 22:30 Haber Girişi : 05 Kasım 2022 15:24

Erzurumspor, Rize'den de puansız döndü: 3-1

Erzurumspor, Rize'den de puansız döndü: 3-1
Erzurumspor, 1.Lig’in 12’nci haftasını da hayal kırıklığıyla kapattı. Yönetimin Muzaffer Bilazer ısrarı yüzünden haftalardır puan üstüne puan kaybeden mavi beyazlı takım, Rize deplasmanından da puansız döndü.

Erzurum Post-Erzurumspor, TFF 1.Lig’in 12’nci haftasını da puansız kapattı. Rize'de oynana Rizespor-Erzurumspor maçında top tem 7 kez fileler ile buluştu. Rakip takımın 3 golü ofsayta takılırken, Erzurumspor’un ilk ve tek golünü Eren Tozlu kaydetti. 

 

İlk yarıda oynadığı oyunla taraftarına saç baş yoldurtan Erzurumspor, maçın son 20 dakikasında baskısını arttırsa da, maçın skorunu değiştiremedi.


BİLAZER İLE BU KADAR

 

Erzurumsporlu taraftarlar, maç sonrası ytaptıkları yorumlarda Rizespor mağlubiyetinin sadece teknik heyete değil, aynı zamanda yönetime de yazacağını belirttti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sosyal medya platformlarından tepkilerini dile getirdiler. 

 

 

Taraftarlar,  “Haftalardır bu yönetime Muzaffer Bilazer ile bu takımın yol alamayacağını söyleyip duruyorduk. Ama yönetimin anlamsız inadına ısrarı yüzünden takım haftalardır puan kaybetmeye devam ediyor. Bu ve bundan önceki mağlubiyetlerin bir tek sebbibi var oda Muzaffer Hoca'nın kendisidir. Bu saatten sonra yönetim Huzaffer hoca ile devam etmesi Erzurumspor'ün hüsrana uğraması demektir” şeklinde eleştiri ve uyarılarda bulundu.

 

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

3. dakikada Alper Potuk'un pasında ceza sahası içinde topla buluşan Bolasie'nin şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0

 

12. dakikada sol kanattan son çizgiye kadar inen Bolasie'nin ortasında ceza sahası içinde Emircan'ın şutu ağlara gitti. 2-0

 

23. dakikada Alper Potuk'un kullandığı köşe atışında ceza sahası içinde Deniz Hümmet kafayla topu filelere gönderdi. 3-0

 

76. dakikada Mustafa Yumlu'nun kafayla indirdiği topla ceza
sahası içinde buluşan Eren Tozlu meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 3-1

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.