Spor Haber Girişi : 21 Aralık 2020 22:57

Flaş.. Flaş.. Erzurumspor'da yıllar sonra Karaman dönemi...

Flaş.. Flaş.. Erzurumspor'da yıllar sonra Karaman dönemi...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Türkiye Süper Lig'inde kalıcı olmak için ligin en tecrübeli Teknik Direktörlerinden Hikmet Karaman ile anlaştı... 

Erzurum Post-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Türkiye Süper Lig'inde kalıcı olmak için ligin en tecrübeli Teknik Direktörlerinden Hikmet Karaman ile anlaştı... 

 

Erzurumspor'da takımın başına geldiği zamandan bu yana galibiyet alamayan Hüseyin Çimşir'in görevine son verildi. Erzurumspor'da görevine son verilen bir önceki teknik adam Mehmet Özdilek 9 puan ve 11 gollük performans sergilemişti. Hüseyin Çimşir'in Erzurumspor'u ise 4 maçta puan alamamasının yanı sıra gol de atamadı.

 

HİKMET KARAMAN GELDİ

 

Hüseyin Çimşir’le yollarını ayıran BB Erzurumspor'da yönetimin teknik direktör Hikmet Karaman’la anlaştığı öğrenildi. Karaman’ın yarın Erzurum’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması ve Çarşamba günü oynanacak olan Denizlispor maçında takımın başında sahaya çıkması bekleniyor.

 

Hikmet Karaman, 1998 yılında Erzurumspor'un ilk kez çıktığı 1.lig'de teknik adam olarak görev aldığı 14 maçta ortalama 1.14 puanla görevini bırakmıştı.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.