Spor Haber Girişi : 04 Ağustos 2021 15:38

Futbol Akademisi çocukların umudu

Futbol Akademisi çocukların umudu
BB Erzurumspor Futbol Akademisi Yaz-kış demeden çalışmalarını sürdürüyor. Antrenör Hakan Ülgü, geleceğin futbol yıldızlarını yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor.
Futbol Akademisi çocukların umudu

Erzurum Post-Nurullah PALA/Pusula-TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da geçtiğimiz yıl Onursal Başkan Mehmet Sekmen tarafından kurulan Erzurumspor Futbol Akademisinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

 

 

Mavi-beyazlıların Futbol Akademisi’nde yaz-kış demeden futbol eğitimi devam ederken, genç antrenör Hakan Ülgü, geleceğin futbol yıldızlarını yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüksek İrtifa Kamp sahalarında yapılan futbol eğitimi çalışmaları aralıksız sürerken, öğrencilerin velileri de çocuklarını antrenmanlarda yalnız bırakmıyor.

 

 

Akademide yetenekli çocuklar yetişiyor

 

Antrenör Hakan Ülgü, BB Erzurumspor Futbol Akademisinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Akademiden yetişen yeteneklerimizi gelişim liglerinde mücadele eden takımımızın alt yaş gruplarına veriyoruz. Şu an çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Sporcularımızın çalışma temposundan çok memnunuz” dedi.

 

 

Akademi Sekmen tarafından kurulmuştu

 

TFF 1. Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un altyapısını güçlendirmek ve Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki genç yetenekleri futbola kazandırmak için geçtiğimiz yıl Onursal Başkan Mehmet Sekmen tarafından ‘Futbol Akademisi’ kurulmuştu.

 

 

Onursal Başkan Sekmen özellikle futbolda yabancı sınırlamasının getirilmesinin ardından “Amacımız, pahalı transferler yerine kendi bölgemizden ülke içinde yetenekli gençleri tespit ederek onlara bir okulda olduğu gibi eğitimler vererek tecrübeli, deneyimli hale getirmek” dedi.

 

 

Takımları güçlü tutmak için genç yetenekleri futbola kazandırmak gerektiğini belirten Sekmen, “Erzurumspor altyapısı olan, altyapıdan yetiştirdiği futbolcularla kulübü ayakta tutan, futbola ekonomik değer kazandıran konuma gelsin” dedi.

 

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un altyapısını güçlendirmek ve bölgedeki yetenekleri futbol kulüplerine kazandırmak için Onursal Başkan Sekmen tarafından ‘Futbol Akademisi’ kurulmuş ve Koordinatörlüğüne bir dönem Altınordu’da görev yapan Tolga Şambay getirilmişti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.