Erzurum Haber Girişi : 13 Mart 2022 16:54

Gazeteci-Yazar Ömer Nazmi Yavuz'u kaybettik!

Gazeteci-Yazar Ömer Nazmi Yavuz'u kaybettik!
Gazeteci Yazar Ömer Nazmi Yavuz geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti.

Erzurum Post-Erzurum medyasının usta kalemlerinden Gazeteci-Yazar Ömer Nazmi Yavuz, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonrası kaldırıldığı Erzurm Şehir Hastanesi'nde yaşama veda etti. Geçtiğimiz Şubat ayında annesini kaybeden ve bunun acısını yaşayan Ömer Nazmi Yavuz, dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlandı. Ambulansla Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Ömer Nazmi Yavuz, solunum güçlüğü nedeniyle yoğun bakıma alındı. Ancak Yavuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. 


Erzurm Post'un yazarları arasında yer alan Ömer Nazmi Yavuz'un ani ölüme sevenleri ve meslaktaşlarını yasa boğdu. Aynı zamanda Türk edebiyatının önemli şairlerinden birsi olan Ömer Nazmi Yavuz'un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından yine Asri Mezarlıktaki aile kabristanında defnedildi.

 

 

Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Okulu mezunu olan Ömer Nazmi Yavuz'un Su Perisi ve Susku isismli iki şiir, köşe yazılarının derlendiği Yüksek Rakımdan Kalanlar ve Erzurum'da Bir Yaz Gecesi 15 Temmuz isimli öykü kitapları bulunuyor.

 

Yazarımız Ömer Nazmi Yavuz'a Erzurm Post  ailesi olarak Allah'tan rahmet, ailesi ve meslaktaşlarımıza başsağlığı dileriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhlis Vural 14 Mart 2022 00:52

    Ailesinin ve dostlarının başı sağolsun.