Siyaset Haber Girişi : 20 Mart 2023 17:16

Gencay Uğraş’ta CHP Erzurum Milletvekili aday adayı

Gencay Uğraş’ta CHP Erzurum Milletvekili aday adayı
Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Erzurum Milletvekili aday adayı başvuruları devam ediyor.

Erzurum Post- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP)  aday adayı yoğunluğu yaşanıyor. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için geri sayım sürerken Erzurum’dan CHP Milletvekili olmak isteyen isimler birer birer aday adaylıklarını açıklıyor.

 

Son yerel sdeçimlerde CHP Şenkaya Belediye Başkan adayı olan Gencay Uğraş’da  Erzurum milletvekili aday adayı olduğunu açıkladu. Uğraş, “Halkın iktidarını kurmamıza kısa bir süre kala ben de Erzurum’dan milletvekili aday adaylığı için yola çıkıyorum. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

 

ERZURM’DAN VE SAHADAN HİÇ KOPMADI

CHP Genel Merkezinde Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Gencay Uğraş, seçim dönemleri dışında Erzurum’a uğramayan aday adaylarının tersine kentten hiç kopmadı. Her fırsatta Erzurum’da CHP politikalarını anlatan Uğraş, partisinin saha çalışmalarında da aktif rol aldı.

 

GENÇAY UĞRAŞ KİMDİR?

 

Gençay Uğraş, 25 Haziran 1978’de Şenkaya’da doğdu. İşadamı; Anadolu Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı. Çankaya Belediyesi’nde çeşitli görevlerde bulundu. 23. Dönem CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili Celal Dinçer’in danışmanlık görevlerini yürüttü. 24 Haziran seçimlerinde CHP'den Erzurum Milletvekili adayı da olan  Uğraş, kurduğu GNC İnşaat, Turizm, Endüstriyel Makina isimli şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor. Orta düzeyde İngilizce bilen Gencay Uğraş, son yerel seçimlerde CHP Şenkaya Belediye Başkan adayıydı. Uğraş, evli ve üç çocuk babası.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.