Gibiymiş gibi yaşayanlar

Bir toplumu milleti var eden temel kavramlar o topluluğun dili, dini, kültürü ve tarihidir. Toplumumuz hiçbir geçerliliği olmayan dini ve değerleri baltalayan iki suni kültürün etkisinde. Birincisi popüler kültür; belli bir dönemde geçerli, sürekli değişen, hızlı üretilen ve hızlı tüketilen hiçbir değeri olmayan, güzel bir amaca hizmet etmeyen alt sınıf ögelerin tamamına verilen isimdir. İkincisi kitle kültürü; popüler kültürün alt tabakası sosyal medya, kitle iletişim araçları ile yaygınlaşan geniş halk kitlelerine yayılan yine hiçbir vasfı olmayan davranışların bütününe verilen isimdir.

 

Bir milleti yok etmenin en etkili ve kolay yolu o milletin dilini yok etmesi, tarihini bilmemesi, kültürüne sahip çıkmayıp alt kültür kadrajında olan ülkelere ve yabancılara benzemeye çalışmasıdır. Kim kime benzemek istiyor ise ondandır!

 

Nedir bu popüler kültürün içine sığdırılan durumlar?

 

Şanlı tarihe sahip, en şerefli dine mensup, kültürü ve medeniyeti ile destanlar yazmış ülkemiz bu geçersiz kültürün akıntısına kapılmış sürükleniyor. Ülkemizde özgürlük var herkes okuyor, sağlıktan yararlanıyor, seyahat ediyor, eğleniyor, yiyor, içiyor ister açık ister tesettürlü, isteyen istediği dini yaşıyor. Yeterince özgür bir ülkede yaşıyoruz öyle değil mi? Bundan fazlası özgürlük isteyen bir topluluk oluştu ki bunlarda sapkınlar. Kadın olan erkekler, erkek olan kadınlar, sürekli farklı sıfatlar ile toplumda boy gösteren bir dizi ahlaksızlar hâkim maalesef.

 

Dünyaya çift cinsiyetli gelmek başka şey fakat sonradan bunu sapkın ilişkiler yaşamak, et ticareti yapmak için kullanmak başka şey. Bu gibiler kolay yolla, onuru ve ahlaki değerleri rafa kaldırıp, geleceğin çocuklarına büyük ölçüde tehlike teşkil ediyorlar. Onlar bu hayatı yaşamayı özgürlük kabul ediyor iseler; bizlerde toplum ahlakı için, bunları kabul etmeme özgürlüğüne sahibiz diye düşünüyorum. Anlayış gösterilip alkış alacak kişiler, saygı gösterilecek bireyler yine bu toplumun okuyan, üreten, çalışan, diline, dinine, kültürüne ve medeniyetine sahip çıkan bireyleridir.

 

Kitle iletişim araçları, sosyal medya günümüz silahı ve zehridir. Her insan bunu nasıl kullanacağını bilmez özellikle henüz kimlik arayışında olan çocuklar. Bu gibi eş cinselliği sevdiren, cinsiyetsizliği aşılayan normalleştiren, Türk toplum ve değerlerine yakışmayan, bu vatanın öz evlatlarına hainlik düşünen ve tüm bu cinsiyetsiz yaşayıp, kolay para kazanmayı normalleştiren kişilerin, tamamına onur yürüyüşü dedikleri onursuz yürüyüşe izin veren kişileri kınıyorum.

 

İstanbul da bir belediyenin LGBT paçavrasını asması tüm kutsal değerlere, kültürümüze, medeniyetimize, dinimize, dilimize ve tarihimize baltalamadır. Ülkemizde bu gibi yürüyüşlerin yasaklanması, cinsiyetsiz olmayı ve buna teşvik eden tüm kitle iletişim araçlarının denetlenmesi, yasal yaptırımın olması gerekmektedir. Bu gibi durumların asla normal olmadığını, bugünümüze ve geleceğimize hasar vererek ilerlemesini bir an önce durdurmak büyük önem arz ediyor. Bu gibi durumlara izin vermek sapkınlığı normalleştirir.

 

Çoğu değerimizi bu devletin üvey evlatları sayesinde kaybettik, bizler bu devletin öz evlatları olarak, değerlerimizi korumaya gayret edelim. Toplumumuza yakışmayan olgulara tıpkı özgürüz diye gezen cinsiyetsiz kişiler gibi bizler de ‘’özgür kişiler olarak’’ bu sapkınlıklara bakar kör kalmayalım. Değerleri biten toplum yıkılır buna sahip çıkacak yaşatacak olan bizleriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.