Gomes operasyonu taraftarı mutlu etti

Erzurumspor, şehrin nişanlı kızı gibi.. Gözler üzerinde olunca, ne yapsa söz oluyor. Ama Ricardo Gomes operasyonu ile yönetim taraftara mutluluk yaşattı.

 

Maç için 2 tam gün var ama heyecanlı, yerinde duramayan taraftar haber, fotoğraf ve videolarla hasretle beklenen forvet hakkında bilgi sahibi oldu. O kadar güzel sorular geliyor ki , okudukça insan mutlu oluyor, bir heyecan , bir şevk yüksekten uçanlar , tedbirli konuşanlar da var.. Gerçek olan bir ortak nokta var ki ; o da Erzurumspor taraftarı, gol sıkıntısının giderilmesi ile sağ ve sol bek konusunda 3 haftadır tedirgin.

 

Yönetim çabalıyor ancak forvet konusunda istenen rakamlar dudak uçuklatıyor. O fiyata bir futbolcu alıp, diğer futbolcularla aynı takımda oynatmak ta mesele..! Dengeleri bozar.. Yine de teknik heyet ve yönetim Ricardo Gomes konusunda sürekli takipte kalarak bu futbolcuyu kiralık olsa bile transfer etmeyi başardı. Gomes, takımdaki mevkidaşları ile ilerde çok iş yapacak, ümitliyim..

 

Kaldı sağ ve sol bek , hoca ve yönetim bu konuda ne yapacak bilinmiyor ama bir çalışma olduğu kesin. Yönetim, geçmiş yönetimlerin aksine “ sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor”. Nasıl yemesin ki, döviz aldı başını gitti ve futbolcuların maaşı, transfer taksitleri veya tüm alacaklar döviz cinsinden. Ödeme konusu nu da düşünmek zorundalar. Kısaca yönetim sakal ile bıyık arasında. Ancak yine de transferlerin takımla uyumu tamamlanınca rahat nefes alacaklar ..

 

Takıma maddi destek gerekiyor.. Konuyu Sayın Başkan Hüseyin Üneş ile konuştum, “ bir hesap numarası istedim, tüm Erzurum basını bu işin arkasında durur herkes yardımcı olur “dedim . Ancak Sayın Üneş, “ ..bekleyelim .” dedi.. Vardır bir bildiği..

 

Bu arada önemli bir nokta var , şehrin iş adamları medyatörleri, zenginleri var ancak bu kişileri sosyal medyada incitmeyelim..! Para konusu gediği zaman isim vermek istemiyorum “nerde bu Ahmettt…. Nerde bu Mehmet... Nerde bu falan – filan“ bu gibi yorumlar, o kişileri uzaklaştırır.. Yakınlaştırmaz. Zaten yardım yapmak isteyen yapıyor, forma gecesinde ‘yardım yapıyor görüntüsünde‘ olanları da gördük.. Bu konular böyle zorlama ile hakaretle değil, usulünce ,yönetim kurul üyelerinin temasları , gerektiğinde Onursal Başkanın veya onlarla birlikte daha etkili kişilerin devreye girmesi ile olur.. Ben zenginlerin savunucusu değilim, olmam da ancak, onlar o parayı bizimle birlikte kazanmadılar ve o kişilere de saygı duyulması gerekir. Her ağıza gelen söylenmemeli. Dilin kemiği yok..

 

Öze dönersek, taraftar çok mutlu oldu yeni bir kan ile. Bu takım iş yapar inancındayım.. Teknik Direktör Şifo Mehmet ileri üçlüye güvenerek takımı daha ofansif oynatır.. Süper ligdeyiz, ayaklarımız önce bir sağlam yere basmalı bu yıl. Yarın bu kovit 19’un ne olacağı da belli değil . Herkes şampiyonluk, Avrupa hayalleri kurar ancak gerçekler var ki, bizim hedefimiz, Sayın Üneş’in de ortaya koyduğu hedef olmalı şimdilik, ilk 10. İlk 10 bana göre çok çok büyük bir başarı. 3 maç oynadık ama, daha aslanlar kaplanlar üzerimize gelmedi. Toparlayacağımız kadar puan toplamanın ve dışardan da alınacak puanlar ile bu ligde kalırız.. Bu takıma sahip çıkın, takımı bugün yönetiyorlar ama bu takım yarın da yaşamalı! Hangi niyetle olursa olsun yaşatanlara da saygı duyuyorum.. Çünkü ortada Erzurumspor var.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.