Ekonomi Haber Girişi : 15 Aralık 2020 18:14

GRI Sigorta'dan Doğu Anadolu atılımı

GRI Sigorta'dan Doğu Anadolu atılımı
Türk sigorta sektöründe faaliyet gösteren şirketler arasına yeni katılan GRI Sigorta Doğu Anadolu Bölgesi'nde kısa sürede yakaladığı ivme ile sektörün en çok konuşulan firması oldu.

Erzurum Post-  Dünya ve Türkiye'nin Covid-19 salgınıyla mücadele ettiği bugünlerde Türk sigorta sektörüne yeni bir firma katıldı. Adı, renk ismini de çağrıştıran şirketin, isminin tam açılımı  ‘Global Risk Insurance Sigorta.'  Şirket, akılda kalması açısından ‘Gri Sigorta' ismini kullanıyor. 

 

 

GRI Sigorta'nın Genel Müdürlüğünü sektörün deneyimli ismi Rüstem Güngör yürütüyor. Güngör  “Sigortacılığı halkımıza sevdirmek istiyoruz. Pastadan pay almayı düşünen bir şirket değil, pastayı büyütmeyi düşünen bir şirket olacağız; acentelere de yakın olacağız; küçük-büyük acente ayrımı da yapmayacağız” dedi. 

 

Tarım branşında yeni ürünler çıkaracaklarının mesajını da veren Güngör, şirket ortaklarından TARİŞ ile güzel projeler yapacaklarını söyledi.

 


 

ARDAHAN'DAN EDİRNE'YE HER YERDELER

 


GRI Sigorta için önemli olanın, Türk toplumuna iyi bir hizmet verebilmek olduğunu belirten Güngör, “İş kapasitesi çok geniş olan bir şirketiz. Çoğu şirketin, çalışmak istemediği risklerle de çalışacağız. Bildiğimiz branşlarda ve bildiğimiz sektörde görünmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

 


Güngör'ün verdiği bilgilere göre, sağlık branşında çalışmayı düşünmeyen şirket, Mart ayında, trafik ve nakliyat branşında da ruhsat almayı hedefliyor. Şirketin söz konusu branşlar dışında tüm branşlarda ruhsatı bulunuyor. 10  bölge müdürlüğü olan şirketin şimdilik 60 personeli var; bunların her biri 20 yıl ve üzerinde sektör tecrübesine sahip. Tamamen yerli sermayeli bir şirket olan, ödenmiş sermayesi de 25 milyon TL olan şirket, 2021 Mart ayına kadar ödenmiş sermayesini de 55 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyor.

 


DOĞU ANADOLU MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM'DA

 


Ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını hızla tamamlayan ve önceki gün ilk poliçesini kesen GRİ Sigorta, aynı zamanda istihdamada katkı sunuyor. Tüm Bölge Müdürlüklerinin Erzurum'dan alındığı bir süreçte Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü'nü Erzurum'da kuran ve şimdilik 3 parsonel ile faaliyetlerine başlayan GRİ Sigorta'nın Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü görevine ise yine sektörün yakından tanıdığı Bület Seferoğlu getirildi.

 


Erzurum Post'a konuşan Bülent Seferoğlu, ''Sayın Genel Müdürümüz  Rüstem Güngör'ün de her fırsatta belirttiği gibi biz,  sigortacılığı halkımıza sevdirmek istiyoruz. Biz, pastadan pay almayı düşünen bir şirket değil, pastayı büyütmeyi düşünen bir şirketiz... Sigortacılk, güven işidir. Bakın, herkesin kaçtığı Doğu Anadolu'da, Bölge Müdürlüğümüz kurulalı henüz  50 gün olmadı ama Erzurum'dan Van'a, Tunceli'den Iğdır'a yaklaşık 60 acentemiz var. İlk poliçesini önceki gün kesen bir şirkete bölge insanın ve bizimle çalışacak olacak acentelerimizin gösterdiği ilgi ve güvene teşekkür ederiz. Bu güvene layık olacağız ''dedi.

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.