İlçeler Haber Girişi : 22 Kasım 2021 16:28

GSİM deprem bölgesinde

GSİM deprem bölgesinde
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Gönüllü gençler ,deprem bölgesinde gönüllülük faaliyetlerine katıldılar.
GSİM deprem bölgesinde

Erzurum Post-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Gönüllü gençler, Vali Okay Memiş öncülüğünde Köprüköy’de meydana gelen depremin ardından gönüllük faaliyetlerine katıldı.

 


 

Erzurum Valisi Okay Memiş öncülüğünde İl Protokolü Köprüköy ilçesinde meydana gelen depremin ardından deprem bölgesini ziyaret ederken, Yakutiye Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençler de, ilçedeki Çullu, Topçu ve Dua Tepe mahallerinde gönüllük faaliyetlerine katıldı.


Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Valimiz Okay Memiş öncülüğünde deprem bölgesinde gönüllük faaliyetlerine katıldık. Gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte depremzede vatandaşlar ve çocuklar ile yakından ilgilendik” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.