Spor Haber Girişi : 26 Ağustos 2023 01:21

Hakan Kutlu: Bu mağlubiyetten üzülüyorum çünkü...

Hakan Kutlu: Bu  mağlubiyetten üzülüyorum çünkü...
Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: "Bu mağlubiyete üzülüyorum çünkü oyuncularım sonuna kadar mücadele ettiler. Evet bugün kazanamadık ama  ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımızı söyleyebilirim."

Erzurum Post-Trendyol 1. Lig'in 3. hafta mücadelesinde Erzurumspor, evinde Manisaspor'a 2-1 mağlup oldu.  Maçın ardından konuşan Erzurumspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hakan Kutlu,  alınan mağubiyetten büyük üzüntü duyduklarını belirterek, gelecek haftalar için umutlu olduğunu söyledi.

 

Erzurumspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hakan Kutlu şunları söyledi:

 

"BU MAĞLUBİYETE ÜZÜZLÜYORUM ÇÜNKÜ..."

 

"Öncelikle mağlup olduğumuz için üzgünüm. Açıkçası oyunun ilk 15-20 dakikası oyuna giremedik. Ancak daha sonra oyunun kontrolünü elimize aldık.

 

60 Dakika pozisyon vermedik. Yediğimiz iki golün dışında rakibin çok fazla etkili pozisyonu olmadı. İkinci yarının tamamen hakimi biz olmamıza rağmen bulduğumuz fırsatları gole çeviremedik ve kaybettik.

 

Bu mağlubiyete üzülüyorum çünkü oyuncularım sonuna kadar mücadele ettiler. Evet bugün kazanamadık ama bu mücadelemiz devam ettiği sürece ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımızı söyleyebilirim.

 

Bazı oyuncularımız kampa geç katıldı bununda dezavantajını yaşıyoruz. Estrela, Batuhan gibi oyuncularımız henüz hazır değiller. Milli aradan sonra çok daha iyi olacağımızı söyleyebilirim.

 

"TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM"

 

Aylar sonra ilk defa taraftarımızın karşısına çıktık. Galibiyet hediye etmek istiyorduk olmadı. Buna rağmen maç sonu takımı tribüne çağırarak sahiplendiler çok teşekkür ediyorum. Maç kaybedebiliriz, kazanabiliriz lig uzun maraton ancak şunun sözünü verebilirim biz sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz ve formamızı ıslatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bir kez daha taraftarımıza teşekkür ediyorum.”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.