İlçeler Haber Girişi : 03 Mart 2021 13:05

HDP’li Karaçoban Belediye Başkanı serbest bırakıldı!

HDP’li Karaçoban Belediye Başkanı serbest bırakıldı!
Gözaltına alınan HDP’li Karaçoban Belediye Başkanı Erzurum Adliyesi’ne getirildi. Hakim karşısına çıkan Başkan Halit Uğun, adli konrol şartıyla serbest bırakıldı.

Erzurum Post-HDP’li Karaçoban Belediye Başkanı Halit Uğun ve şoförü Yakup Uğun 'terör örgütüne yardım ve yataklık' yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan HDP’li belediye başkanı ve şoförü Erzurum Adliyesi’ne getirildi.

 


Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat polislerinin desteğiyle ilçede dün sabah saatlerinde düzenledikleri operasyonla Belediye Başkanı Halit Uğun ve akrabası olan şoförü Yakup Uğun’u gözaltına aldı. 'Terör örgütüne yardım ve yataklık' iddiasıyla gözaltına alınan Karaçoban Belediye Başkanı Halit Uğun ve şoförü Yakup Uğun, bugün sabah saatlerinde Erzurum Adliyesi’ne getirildi. Hakim karşısına çıkan Başkan Halit Uğun ve şoförü Yakup Uğun, adli konrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.