Herkesin gözü zirvede.... Geliyor gelmekte olan!

Erzurum Post-Kışın en zorlu yaşandığı Erzurum’da karın şehir merkezine düşmesi süreci, ‘yedi dağa, bir bağa’ sözüyle ifade ediliyor. Kar bu yıl Palandöken’e altıncı kez düştü. Erzurumlu vatandaşlar artık şehre yağacak ve kenti beyaz örtüye bürüyecek kar yağışını bekliyor.

 

 

Palandöken Dağı'nın zirve noktalarının beyaza büründüğü Erzurum’da, en düşük hava sıcaklığı gece saatlerinde sıfır derecenin altına düştü. Kışın ve karın merkezi olarak bilinen Erzurm’da gündüz ise hava sıcaklığı 15 derece civarlarında ölçüldü.

 

 

“GELİYOR GELMEKTE OLAN”

 

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kentte gece en düşük hava sıcaklığı eksi 2 derece kaydedildi. Yüksek kesimlere yağan karın soğuğu kent merkezinde vatandaşları telaşlandırdı.

 

 

Yüksek kesimlere yağan karla birlikte kış hazırlıklarını sürdüren Erzurumlular sosyal medyada, kışla ilgili paylaşımları ile dikkat çekti. Dadaşlar, “Geliyor gelmekte olan, bu etti altı... Geri sayım sürüyor.. ” diyerek paylaştıkları Palandöken Dağı’nın beyaza bürünen zirvelelerini gösteren fotoğraflar ile gündem oldular.

 

 

Fotoğraflar: Nihat KILIÇOĞULLARI/Erzurum

 

 

 

  • 5 / 1 Herkesin gözü zirvede.... Geliyor gelmekte olan! 0

  • 5 / 2 Herkesin gözü zirvede.... Geliyor gelmekte olan! 1

  • 5 / 3 Herkesin gözü zirvede.... Geliyor gelmekte olan! 2

  • 5 / 4 Herkesin gözü zirvede.... Geliyor gelmekte olan! 3

  • 5 / 5 Herkesin gözü zirvede.... Geliyor gelmekte olan! 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
MorSektor