Siyaset Haber Girişi : 05 Ekim 2021 16:25

İBB Başkanı İmamoğlu Erzurum'a geliyor!

İBB Başkanı İmamoğlu Erzurum'a geliyor!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hafta sonunu memleketi Trabzon, Bayburt ve Erzurum'da geçirecek. İmamoğlu'nun Karadeniz ve Doğu Anadolu turu 3 gün sürecek.

Erzurum Post-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu hafta sonunu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da geçirecek.

 

İBB Başkanı İmamoğlu'nun, 3 günlük Karadeniz ve  Doğu Anadolu gezisi  7 Ekim Perşembe günü Trabzon’dan başlayacak. İstanbul'dan uçakla Trabzon’a gidecek olan Ekrem İmamoğlu, akşam saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya gelecek. 

 

Ekrem İmamoğlu, Trabzondaki programlarının ardından karayolu ile Gümüşhane ve  Bayburt'a geçecek. 9 Ekim Cumartesi günü Erzurum'da olacak İmamoğlu'nu CHP Erzurum il örgütü Aşkale ilçesinde karşılayacak. Erzurum'da bazı gezi ve incelemelerde bulunarak partilileri ile bir araya gelecek olan İBB Başkanı İmamoğlu aynı gün gece uçakla İstanbul'a dönecek.

 

 CHP  Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun programına göre Erzurum'a Cumartesi günü saat 15:30 gibi gelecek. İmamoğlu'nun hazırlanan programında tarihi mekanların ziyaretlerinin yanı sıra küçük çaplı bir esnaf gezisi söz konusu. İmamoğlu aynı gün akşamı Erzurum'dan ayrılacak" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.