Siyaset Haber Girişi : 11 Şubat 2024 19:16

İYİ Parti adayı Uçar: Erzurum çok kötü yönetiliyor, buna son vereceğiz

İYİ Parti adayı Uçar: Erzurum çok kötü yönetiliyor, buna son vereceğiz
İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan Uçar, düzenlediği basın toplantısında, projelerini anlattı. Uçar, "Erzurum çok kötü yönetiliyor. Bu kötü gidişe son vereceğiz" dedi.

Erzurum Post-  İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Canan Uçar, düzenlediği basın toplantısında projelerini anlattı. Uçar, İl Başkanı Ensar Nuhoğlu, Aziziye Belediye Başkan adayı Fatih Çelik, Yakutiye Belediye Başkan adayı Hakkı Kobal, İlçe Başkanları ve İYİ Parti Erzurum Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri  ile birlikte basının karşısına çıktı.

 

 

"KADIN DOSTU ERZURUM'da KADINLARLA YOLA ÇIKIYORUM..."

 

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan  Uçar, genel başkanı kadın olan ve nüfusunun yüzde ellisi kadınlardan oluşan bir şehrin, ilk kadın büyükşehir belediye başkanı adayı olarak, kadınların eşliğinde ve bilhassa kadınlarla birlikte, kadın dostu şehir olan bir Erzurum inşa etmek için göreve talip olduğunu ifade etti. 

 

Erzurum'un çok kötü yönetildiğini anlatan Uçar, "Bu kötü gidişe son vermek amacıyla halkın huzuruna çıkıyoruz" dedi.

 

 

"HEMŞEHRİLERİM KENDİLERİNE HİZMET EDİLDİĞİNİ GÖRECEK"

 

Uçar, Erzurum’u yeniden imar etme çalışmasının kendisinin en büyük hayali olduğunu belirterek;  kadın, çocuk, işçi, emekli öğrenci, memur, doğa  ve sokak hayvanlarının dostu olarak ayrımcılık yapmadan Erzurum için çalışma yapacağını söyledi. 

 

Erzurum’un siyaset üstü bir şehir olduğunu belirten Uçar, "Bizim yönetimimizde hemşehrilerim kendisine hizmet edildiğini yaşayarak görecektir" dedi.

 

"Ayrıştırmaya gelmiyoruz, birleştirmeye geliyoruz” diyerek şehirde yaşayan emekliler için aylık bin 500 TL yaşam yardımı sağlayacakları vaadinde de bulunan Uçar, belediyenin tüm çalışanlarının asgari ücretin üzerinde bir maaşa kavuşacağını, evlerde tüketilen doğalgazın ise % 10 unun belediye tarafından karşılanacağını söyledi.

 

 


"ÇILGIN PROJEM, ERZURUM'U SEKMEN'DEN KURTARMAK"

 

 

Toplantı sonarası gazetecilerle sohbet eden ve sorularını cevaplandıran İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan Uçar, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Sekmeni eleştirdi. Uçar, "Benim en çılgın projem Erzurum'u Mehmet Sekmen'den kurtarmak. Kendi ekibi için değil, halkın kendisiyle birlik ve beraberlik içerisinde şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla sadece ve sadece halk için çalışmak olacak. Tüccar mantığıyla değil, halka hizmet mantığıyla çalışacağız. Mevcut başkan iki dönemdir görevde olmasına karşın şehrin hali ortada... İki  dönem boyunca vaat ettiğin şeyleri neden yapmadın veya yapamadın da üçüncü dönem içinde aynı vaatlerle halkın karşısına geçmiş izin istiyorsun?" diye konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.