Erzurum Haber Girişi : 22 Aralık 2018 17:50

İYİ Parti adayı Uykusuz'a coşkulu karşılama

İYİ Parti adayı Uykusuz'a coşkulu karşılama
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz'a Erzurum'da, partilileri ve vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.
İYİ Parti adayı Uykusuz'a coşkulu karşılama

Erzurum Post- İYİ Parti tarafından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mahmut Uykusuz'u hava alanında çok sayıda partili karşıladı. 

 

 

Konvoy halinde Şehir Merkezine gelen İYİ Partililer Parti il binası önünde toplandı. Burada vatandaşlara ve partililerine  hitabeden bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uykusuz, Karadayı mağdurlarının sorununu çözeceğine vurgu yaptı. 

 

 

''BİZ HASBELKADER DEĞİL SEVEREK ADAY OLDUK''

 

"Biz hasbelkader değil, Erzurum'u sevdiğimiz için aday olduk"  sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan Başkan adayı Uykusuz, şunları söyledi:

 

" Bize gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Biz istiyoruz ki bu şehrin evlatları, bu şehrin belediyesini yönetsin. Çünkü ancak onlar bizim derdimizi anlar. Bende sizlerden biriyim. Bu şehrin karını, buzunu yaşamış biriyim. Kesinlikle, israf yapmayacağız, kesinlikle yalan söylemeyeceğiz, herkese aynı mesafede yaklaşacağız. Belediyeyi bariyerlerle vatandaşa kapatmayacağız. Sizlerin her kuruşunu kendi paramız bilip, çalmadan, çaldırmadan, israf etmeden yöneteceğiz.''

 

 

''ESNAFIN İŞİNE KARIŞMAYACAĞIZ, TİCARETE GİRMEYECEĞİZ''

 

Erzururm'un , her sokağını, köyünü,ü mahallesini bildiğini ve sorunlarına hakim olduğunu anlatan  İYİ Parti Büyüyjşehir Belediye Başkan Adayı Uykususz,  ''Erzurum'un bütün köylerini ilçelerini bilirim. Nerede ne sorun var bilirim. Mağduriyetleri önleyeceğiz, özellikle ve özellikle Karadayı mağdurlarının sorunlarını çözeceğiz. Biz ekibimizi de bu şehrin çocuklarından kuracağız. Bu şehrin çocukları yine bu şehri yönetecek. Esnafın işine karışmayacağız, ticarete girmeyeceğiz, ancak şunu yapacağız, esnafın, müteşebbisin daha da gelişmesi için onları destekleyeceğiz, onlara her türlü desteği vereceğiz. Biz Erzurum'da herkesin oyuna talibiz, biz bu seçimlerde başarılı olmaya mecburuz, bu yüzden hepimiz kapı kapı dolaşacağız.'' diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.