Siyaset Haber Girişi : 04 Ocak 2024 14:59

İYİ Parti den istifa eden  İl Başkanı ve ilçe başkanları AK Parti’ye katıldı.

İYİ Parti den istifa eden  İl Başkanı ve ilçe başkanları AK Parti’ye katıldı.
İYİ Parti Erzurum önceki dönem il başkanı Fatih Güneyin ile Yakutiye ilçe başkanı Ömür Dadaş ve Aziziye ilçe başkanı Osman Temur partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldılar.

Erzurum Post-AK Parti Erzurum İl başkanlığında düzenlenen katılım töreninde konuşan Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Daha önceden İYİ Parti'de görev yapmış. Önceki dönem il başkanlarından Fatih Güney'in Bey ilçe başkanlarından Ömür Dadaş Bey, Osman Temur Bey ve yönetim kurulu üyelerinden arkadaşlarımız bugün itibariyle AK Parti Erzurum İl Teşkilatı bünyesinde bu yapmış olduğumuz program sonucunda AK Parti'de siyasi hayatlarına devam edeceklerdir. Ben kendilerine hoş geldiniz diyorum. Hayırlı olsun diyorum. Bundan sonraki siyasi hayatlarında bizlerle beraber yol yürüyecek olmalarından dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum" dedi.

 

 

Ak partiye katılan Fatih Güneyin ise “Ben öncelikle arkadaşlarım ve şahsım adına kıymetli il başkanıma böyle güzel bir organizasyondan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Sağ olun, var olun başkanım. Bundan sonra AK Parti neferi olarak partiye hizmet vermekten gurur duyacağız” diye konuştu.

 

 

Konuşmaların ardından İYİ Parti'den AK Parti'ye katılanlara parti rozetleri takıldı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.