İYİ Parti'den Sekmen'e çelenkli protesto

Erzurum Post-Büyükşehir Belediyesi önünde basın açıklaması yapan İYİ Partililer, Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti Erzurum il ve ilçe yöneticileri ile partililer, Büyükşehir Belediyesi'nin önüne siyah çelenk bırakarak, canlı yayında il başkanları Melih Kırkpınar'a, küfür eden AKP'li Başkan Serkmen'i protesto etti.

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi önünde partililer ile birlikte basın açıklaması yapan İl Başkan Yardımcısı Ömür Dadaş, İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın, katıldığı programda Erzurum'un sorunlarını gündeme taşıdığını ifade ederek şunları söyledi:

 

 

"Program esnasında telefonla yayına bağlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’n il başkanımıza, makamına ve siyasi kimliğine yakışmayan bir üslup ile konuşmaya başlamasıdır. İl Başkanımız kendisini üslup hakkında uyarmasına rağmen; hakaretlerine dozunu artırarak devam etmiş ve en sonunda ağza alınmayacak terbiye sınırlarından çok uzak, edep ve ahlak dışı sinkaflı kelimeler kullanarak telefonu kapatmıştır.

 

 

"BU ÇİRKİN OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

 

İl başkanımız, yapılan küfür ve aşağılayıcı nitelikler taşıyan cümlelere karşı, Sayın Mehmet Sekmen'in takındığı tavrın tam aksine siyasi bir dil kullanmıştır. Hakkımızı hukuk yoluyla aramak için suç duyurusunda bulunmaktayız. Sayın Sekmen, zannetmesin ki farkedilmedi yada önemsenmedi, bu çirkin olayın peşini bırakmayacağız.

 

 

"BAŞKAN ERZURUM'U AYAKLARININ ALTINA LAYIK GÖRDÜ"

 

Halkımızdan ricamız, yayını tekrardan dikkatle izlemeniz ve neden bu basın açıklamasını yapma gereği duyduğumuzu anlamanızdır. Vicdanı hür olan her vatandaşımız objektif gözle değerlendirip ,bir kanıya varmalıdır. Zamanında 'ben hasbelkader Erzurum'a geldim, baskan oldum. Yoksa benim hakkım cok daha yüksekler' diyerek başının üstüne koyması gereken Erzurum'u ayaklarının altına layık gören Sayın Sekmen hakkında, adli makamların gerekli tasarruflarda bulunacağına inancımız tamdır. Bizleri yalnız bırakmayan halkımıza ve Palandöken Dağı gibi dimdik arkamızda duran teşkilatımıza sonsuz teşekkür ederiz."

 

  • 7 / 1 İYİ Parti'den Sekmen'e çelenkli protesto 0

  • 7 / 2 İYİ Parti'den Sekmen'e çelenkli protesto 1

  • 7 / 3 İYİ Parti'den Sekmen'e çelenkli protesto 2

  • 7 / 4 İYİ Parti'den Sekmen'e çelenkli protesto 3

  • 7 / 5 İYİ Parti'den Sekmen'e çelenkli protesto 4

  • 7 / 6 İYİ Parti'den Sekmen'e çelenkli protesto 5

  • 7 / 7 İYİ Parti'den Sekmen'e çelenkli protesto 6

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
MorSektor