Siyaset Haber Girişi : 23 Nisan 2023 19:17

İYİ Parti Erzurum'da çifte bayram yaptı...

İYİ Parti Erzurum'da çifte bayram yaptı...
İYİ Parti bugün Erzurum'da sahaya çıktı ve teşkilatlarıyla çifte bayram kutladı.

Erzurum Post-Seçimlere hummalı şekilde hazırlanan İYİ Parti’de bugün çifte bayram kutlaması yapıldı. Ramazan Bayramı’nın son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birlikte kutlayan partililer, milletvekili adaylarını bağırlarına bastılar.

 

 

"İNSANLAR YOKSULLUKTAN KURTULACAK"


Milletvekili adayları Zekai Kaya, Melih Kırkpınar, Canan Uçar, Fatih Aras, Fatih Karataş ve Ertuğrul Asiltürk’ün katıldığı bayram kutlamasında bir konuşma yapan İl Başkanı Fatih Güneyin, İYİ Parti’nin iktidara hazırlandığını belirtti, “Bizim iktidarımızda insanlar yoksulluktan ve hayat pahalılılğından, işsizlikten şikayet etmeyecek. Herkes eşit, herkes farklı olacak. Yüzü gülen, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye inşa edeceğiz” dedi.

 

 

KAYA: İFTİRALARA ALDIRIŞ ETMEYİN


Çok sayıda partili kadın üyenin de hazır bulunduğu bayramlaşmada, milletvekili adayları gördükleri ilgiden memnun kaldılar.
Milletvekili Adayı Zekai Kaya, yaşanan samimi tablonun mutlu yarınların işaretçisi olduğunu söyledi, sağdan soldan yapılan sataşmalara ve iftira boyutuna varan sözlü değerlendirmelere aldırış etmeden çalışmalarını büyük bir titizlik ve ciddiyetle sürdürdüklerini belirtti.

 

 

 

Kaya, ilçe gezilerinde gördükleri ilgiden de çok memnun kaldıklarını ifade etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.