Siyaset Haber Girişi : 05 Şubat 2019 20:57

İYİ Parti Erzurum merkez ilçe adaylarını belirledi...

İYİ Parti Erzurum merkez ilçe adaylarını belirledi...
İYİ Parti Genel Merkezi günler süren çalışmalarının ardından son anket verilerini de dikkate alarak merkez ilçe adaylarını belirledi.

Erzurum Post- İYİ Parti Genel Merkezi  Erzurum'da  merkez ilçe adaylarını belirledi.

 

Son bir haftadır bizzat Genel Başkan Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın yürüttüğü çalışmaların ardından Erzurum'da merkez ilçe adayları tespit edildi.

 

 

Yaklaşık 20 gündür Erzurum'da karargah kuran İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli, İl Başkanı İbrahim Dumlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz ve Genel Merkez yöneticileri yürürttüğü çalışmalar sonucu merkez ilçe adaylarını belirledi. Bir çok aday adayı isminin konuşulduğu  süreçte yapılan son anket ve saha araştırmasının ardından; İYi Parti'nin Palandöken ilçesinde Canan Uçar, Yakutiye'de  Alper Eminoğlu ve Aziziye'de Murat Resuloğlu ile seçmenin karşısına çıkmasına karar verildi.

 

Erzurum Post'un edindiği bilgilere göre İYİ Parti Genel Merkezi'nin bu üç isimle birlikte Erzurum'da ki  tüm ilçe adaylarını hafta sonuna kadar resmen açıklayacağı, 12 Şubat salı günü ise bizzat Genel Başkan Meral Akşener tarafından TBMM Grup toplantısında kamuyoyuna tanıtılacağı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.