Siyaset Haber Girişi : 11 Ekim 2021 14:33

İYİ Partili Ağıralioğlu Erzurum'a geliyor!

İYİ Partili Ağıralioğlu Erzurum'a geliyor!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu toplu katılımlar ve ilçe gezileri için 12 Ekim Salı günü Erzurum'a geliyor.

Erzurum Post-İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu toplu katılımlar ve ilçe gezileri için 12 Ekim Salı günü Erzurum'a geliyor.  Oltu, Olur ve Narman ilçelerini ziyaret edecek olan Ağıralioğlu'nun gelişi ile ilgili İl Başkanı Melih Kırkpınar yazılı bir açıklamada bulundu.

 

Kırkpınar, yaptığı açıklamada,  “Partimize her geçen gün çığ gibi katılımlar oluyor. Vatana ve millete faydası olacak her bireye kapımız sonuna kadar açık" dedi. İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar  açıklamasında şunları ifade etti: "Kişisel menfaatlerini düşünen, makam ve mevki heveslisi kişilerin umduklarını bulamadıkları için başka partiye geçmeleri bizleri fevkalade memnun ediyor. Onların bile katılımını büyük bir kazanım gibi haber yapan iktidar partisi ve yandaşları şunu bilsin ki bizim saflarımızda o düşüncede insanlara asla yer olmayacaktır. Kendileri gibi düşünenleri taraflarına çekmeleri ise şaşırmadığımız aksine sevindiğimiz bir durum.

 

"İYİ PARTİ GÜÇLENEREK İKTİDARA YÜRÜYOR"

 

İl binamızda olsun, ilçelerimizde olsun katılımlar sürekli artarak devam ediyor. Yurttaşımız kötü gidişattan müzdarip. Temel hak ve özgürlükler rafa kaldırılmış, ekonomi iflas etmiş durumda. Bunun farkında olan vatandaşlarımız kurtuluş reçetesinin İYİ Parti'de olduğunu görüp bizlere teveccüh gösteriyor. Temel ilk ve gayemiz olan vatana vatandaşa hizmet konusunda asla taviz vermeyecek bu uğurda çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

 

İlçe ilçe, mahalle mahalle, kapı kapı gezmeye devam edecek vatandaşın sıkıntılarını dile getirip çözümü için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bundan rahatsız olan kimseler olabilir. Bugüne kadar toz pembe tablolar çizip insanların gözünü boyayan bu zihniyete, biz İYİler buradayız ve her şeyin takipçisiyiz diyoruz. Milletimiz sahipsiz değil.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.