Siyaset Haber Girişi : 11 Mayıs 2023 19:05

İYİ Partili Kaya: Bize attığınız çamurlar tutmaz!

İYİ Partili Kaya: Bize attığınız çamurlar tutmaz!
İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir video ile hafta sonunda Erzurum'da düzenlenen Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde yaşanan olaylara sert tepki gösterdi.

Erzurum Post-İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir video ile hem partisinin terör örgütü PKK ile ilişkilendirilmesine hem de hafta sonunda Erzurum'da düzenlenen Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde yaşanan olaylara sert tepki gösterdi. 

 

"BİZİM İÇİN PKK'DA, HİZBULLAH'TA TERÖRÖ ÖRGÜTÜDÜR"

 

Hafta sonunda yaşanan olaylardan sonra partilerinin belli çevrelerce terörle ilişkilendirilmeye çalışıldığına dikkat çeken Kaya, İYİ Parti olarak teröre ve teröre destek verenlere her zaman karşı olduklarını savundu. "Bizim için HDP terör örgütünün uzantısıdır, PKK terör örgütüdür. Abdullah Öcalan bebek katilidir. Hizbullah ve HÜDAPAR terör örgütüdür, Gaffar Okkan'ın katilleridir!" diyen Zekai Kaya,  "Biz bu noktada duruyoruz. Bir adım geri adım atan da namerttir? Dün hangi noktadaysak, bugün de aynı noktadayız. Hatırlayacaksınız, Çözüm Süreci döneminde Akil İnsanları Erzurum'a getirerek Türk milletinin, Erzurumlunun, dadaşların gözünün içine baka baka konuşturdunuz. O dönemde onlarla mücadele eden biber gazı yiyen, coplanan bizlerdik. Habur'da çadır mahkemeleri kurdunuz, Diyarbakır'da Şivan Perver'i getirip, megri megriyi okuttunuz! Sayın Cumhurbaşkanı çıkıp 'Kürdistan' diye hitap etti. Terörle dirsek temasında olan siz misiniz, bizmiyiz?  Biz, tertemiz vatanperver ülkücüleriz. Bize attığınız çamurlar tutmaz!" diye konuştu.

 

"OLAYLARIN ÜLKÜCÜLERE MAL EDİLMESİYANLIŞ TAVIR..."

 

Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde çıkan olayları da değerlendiren Kaya, olayların ülkücülere mal edilmek istenmesinin yanlış bir tavır olacağını ifade etti. İmamoğlu'nun gelişiyle birlikte araçlarla taşındığını tespit ettikleri 16-17 yaş aralığındaki çocukların bölgeye getirildiğini iddia eden Kaya, "Bunu yapsa yapsa, Türk milliyeçiliğini ayaklar altına aldık diyen insanların organizasyonudur" dedi. 

 

 

SEKMEN'E SESLENDİ: O PANKARTI AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINA ASTIRSAYDIN

 

Ülkü Ocakları'na asılan pankart nedeniyle olayların ülkücüler tarafından yapıldığı iddialarına katılmadığını söyleyen Kaya, "Ben ülkü ocakları başkanlığı ve ülkücü hareketin her kademesinde görev yapmış biri olarak, hiçbir ülkücünün bu tür alçakça nefret hareketinde olacaklarını düşünenlerden değilim. Bunu yapsa yapsa, Türk milliyeçiliğini ayaklar altına aldık diyen insanların organizasyonudur. Evet, ülkü ocaklarından pankart asıldı. Ey Mehmet Sekmen, bu pankartın metnini kim yazdı, nerede basıldığını ve Ülkü Ocaklarına kimin götürdüğüne varıncaya kadar hepsinin bilgisi bizde mevcut Eğer yüreğiniz yetiyorsa, O pankartı AK Parti Gençlik Kolları'ndan astırsaydınız! Artık ülkücüleri kullanmaktan vazgeçin.  Ülkücü hiçbirzaman, bayrağa, anneye, babaya kardeşe saygısızlık yapmaz. Bunlar ülkücülerin  litaratüründe yoktur. Bunlar sizin yaşam biçiminizdir. Seçimin kaybedildiğini gören AK Parti iktidarı, herşeyi yapmayı kendilerine mübah görüyorlar" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mert 11 Mayıs 2023 22:45

    İşte geldiğimiz durum ortada. 60 Yıl sonra gurbet ellerde yıllardır bu insanlar iç içe bir arada birlikte yaşamakta oldukları AKP'nin ekmiş olduğu nefret kindar tohumları en sonunda yeşermeye başladı. AKP en sonunda bunuda başardı. Lanet olsun ki, böyle kindar dindarlara, insanlar arasında nefret kin tohumu eken AKP iktidarına. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş, Avrupalı türklerin yarım asırdır yaşadıkları ülkelerde bile huzurunu kaçıran fitne tohumu eken bu AKP zihniyetini ben Allah'ıma havale ettim. Bu AKP zihniyetini hak ettikleri cezayı vermesini duacıyım. İşte buyrun tıklayın okuyun. https://www.hurriyet.com.tr/avrupa/mercedes-fabrikasinda-silahli-saldiri-2-olu-42265991 Bu aşağılık ahlaksız Allahsız Kahpe AKPartiye oy vermeyin. Tüm yakınlarınızı İslami çerçevede uyarınız ikaz ediniz bunlara oy vermesinler. Allah bunların hepsinin belasını versin.