Siyaset Haber Girişi : 18 Kasım 2021 16:46

İYİ Partili Kırkpınar: İktidar vatandaşa hizmeti unuttu!

İYİ Partili Kırkpınar: İktidar vatandaşa hizmeti unuttu!
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, yaptığı açıklama ile AKP iktidarını eleştirerek Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'e bazı sorular yöneltti.

Erzurum Post-İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, yazılı açıklama yaparak hem AKP iktidarını hemde AKP Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ü eleştirdi. İYİ Partili Kırkpınar, iktidar partisinin genelde olduğu gibi yerel yönetimlerde de iç çekilmelerle uğraşmaktan, vatandaşa hizmete zaman ayıramadığını ileri sürdü.


"LÜKS ARAÇLARA BİNEN, MÜTEAHHİTLİK YAPAN YÜNETİCİLERİNİZ KİM?"

 

Kırkpınar, "AKP İl Başkanı, katıldığı canlı yayınlarda ilçe yöneticileri için, 'lüks araç binmeyin, küçük yer herkes dikkat ediyor' gibisinden uyarılarda bulunduğunu söylüyor. Kim bu lüks araç biniyor diye uyardıklarınız? Kim bu arsa, müteahhitlik işleri yapan yöneticileriniz? Kendi partisi dışında bu uyarıyı kimseye yapamayacağına göre, lüks içinde yaşayan, iş takipçisi, müteahhit yöneticilerinizi kamuoyuna açıklayın" dedi.

AKP'nin Erzurum'da hızla eridiğini belirten İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar, "AKP Erzurum'da tarihi boyunca düştüğü en az oy seviyesine inmiştir. Erken seçim olmasını ısrarla talep ediyoruz. vatandaşımız sandıkta bu kibrin cevabını verecektir" dedi.

 

"İKTİDAR VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRMİŞ"

 

Son yerel seçimlerde ülke genelinde aldıkları yenilginin AKP'yi tedirgin ettiğini iddia eden Kırkpınar sözlerini şöyle sürdürdü; "Özellikle Erzurum'da büyük hizmet eksikliği vatandaşı canından bezdirmiş durumda. Gittiğimiz her yerde yığınla sorun ile karşı karşıya kalıyoruz. İnsanımız bize güvenip teveccüh gösteriyor. Derdini bize anlatıp çare olacağımıza inanıyor. Erzurum'da her gün eriyen iktidar partileri, çözüm üretmek ve hizmet etmek yerine kendi içlerinde suçlu arama yoluna gittiler. Bu durumda olan bir partinin ülkeye faydası ne olabilir? Biz İYİ Parti olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışıyor ve vatandaşımızın sesi soluğu olmaya gayret gösteriyoruz. İktidar olduğumuz gün, adaletten ve hukuktan şaşmadan, her kötülüğün hesabını soracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.