Siyaset Haber Girişi : 26 Aralık 2022 16:52

İYİ Partili Kırkpınar: Müjde bekliyorduk gaz verdiler

İYİ Partili Kırkpınar: Müjde bekliyorduk gaz verdiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum mitingi sonrası açıklama yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “Devletin imkanlarını vatandaşa hizmette yarışmak için kullanması gerekenler, maalesef yaranmak için yarışa girmiş durumdadır”dedi.

Erzurum Post-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum mitingi sonrası açıklama yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “Çevre illerden ve ilçelerden belediyelerin imkanları ile şişirme bir kalabalık topladıklarını zaten biliyorduk. Bu kadar imkana ve devletin gücüne rağmen miting abartıldığından çok az ve heyecansız bir kalabalıkla gerçekleşmiştir. Yetkililerin açıkladığı rakam ile miting alanında olan kalabalık arasında uçurum kadar fark var. Devletin imkanlarını vatandaşa hizmette yarışmak için kullanması gerekenler, maalesef yaranmak için yarışa girmiş durumdadır.”

 

Açıklamasının devamında iktidarı eleştiren Kırkpınar, “Erzurum’un birçok sorunu varken, bitirilme sözü yıllar önce verilen onlarca proje ortada kalmışken, ilçelere yıllar önce gitmesi gereken doğalgaz hizmeti büyük bir şova dönüştü. O ilçelerde yaşayan herkes biliyor ki onu bile yarım yamalak yaptılar. Kaç mahalleye gitmiş doğalgaz hizmeti? Bunun cevabını merakla bekliyoruz. Vatandaş; istihdama, genç işsizliğe, göçe, açlığa, fakirliğe engel olacak projeler beklerken gaz verdiler. ”

 

 

“VATANDAŞIN KOMBİYİ ÇALIŞTIRACAK GÜCÜ YOK”

 

“Erzurum’da tarım ve hayvancılık bitmiş, buna çözüm sunan yok, yatırım yapacak iş adamlarına teşvik veren yok, küçük esnafa yönelik bir proje yok, doğalgaz fiyatları ile ilgili bir çalışma yok ama iktidara sorarsanız bu sorunların hiç biri yok. Onların vatandaştan haberi olmadığı için dert etmelerinin de anlamı yok. Kendi yandaşlarına milyar dolarlık ihaleler, vatandaşa pahalı doğal gaz. Erzurum’un her tarafına, her hanesine doğalgaz verilse ne olacak? Vatandaşın kombiyi çalıştıracak gücü yok, vatandaşın fatura ödeyecek gücü yok.  İktidar partisi her zamanki gibi popülizm kokan bir şov yapmaya çalışmış ama başarılı olamamıştır. İktidar olduğumuz gün bu sorunları kökünden çözecek, daha müreffeh ve daha iyi yarınlar için gece gündüz demeden çalışacağız" şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.