Siyaset Haber Girişi : 27 Nisan 2022 16:42

İYİ Partili Kırkpınar: Özgür basın vazgeçilmez önceliğimiz

İYİ Partili Kırkpınar: Özgür basın vazgeçilmez önceliğimiz
İYİ Parti il başkanlığı, basın mensuplarıyla İftar programında bir araya geldi. İl Başkanı Melih Kırkpınar, ''Bu mübarek günlerde paylaşmanın, bir olmanın, birlik olmanın hazzını en üst seviye yaşıyoruz'' dedi.
İYİ Partili Kırkpınar: Özgür basın vazgeçilmez önceliğimiz

Erzurum Post-İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, iftar programında bir araya geldiğ gazetecilerin sorularına yanıt vererek  çeşitli açıklamalarda bulundu. Gündeme ve Ramazan Ay'ının önemine değinen Kırkpınar, "Bu mübarek günlerde paylaşmanın, bir olmanın, birlik olmanın hazzını en üst seviyelerde yaşıyoruz. Aziz milletimiz bu zor zamanları, milli ve manevi değerlere olan bağlılığı ile göğüsleyip sineye çekmekte. Bu milli ve manevi hislerimizi kullanmaktan çekinmeyen iktidar partisi, yurttaşın geldiği durumu kader olarak yansıtmaktan çekinmemektedir. Seçimlerden sonra sandıklar açılıp iktidar olduğumuz gün bu duruma dur diyecek ve güneşli güzel günlere hep birlikte merhaba diyeceğiz."

 

 

"ÖZGÜR BASIN VAZGEÇİLMEZ ÖNCELİĞİMİZDİR"

 

Konuşmasının devamında İYİ Parti'nin basına ve fikir hürriyetine verdiği değeri anlatan Kırkpınar, “Özellikle siz değerli basın mensupları, ifade özgürlüğü üzerinden baskı oluşturan bu sisteme boyun eğmediğiniz için bu güzel günlerin en büyük emekçilersiniz. Sizlerin bu baskıya rağmen dik duruşunuz ve yurttaşın sesi olmaya devam etmeniz, tarihe altın harflerle yazılacaktır. İYİ Parti iktidarında, fikir ve basın özgürlüğünün üstünde ki tüm siyasi yaptırım ve baskılar kaldırılacaktır. Bu minvalde, bizleri kırmayıp davetimize teşrif ettiğiniz için siz değerli ve fikri hür basın emekçilerine teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.