Spor Haber Girişi : 05 Eylül 2022 12:35

İYİ Partili Kırkpınar: TFF, Erzurumspor'u sistematik şekilde cezalandırıyor

İYİ Partili Kırkpınar: TFF, Erzurumspor'u  sistematik şekilde cezalandırıyor
İYİ Parti Erzurum İl başkanı Melih Kırkpınar, Erzurumspor'a verilen cezalarla ilgili bir açıklamada bulundu.

Erzurum Post-İYİ Parti Erzurum İl başkanı Melih Kırkpınar, Erzurumspor'a verilen cezalarla ilgili bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada, Erzurumspor’un TFF tarafından cezalandırılmasının siyasi olduğuna değinen Kırkpınar, “Tüm siyasi görüş ve düşüncelerin dışında olan Erzurumspor, 2015 yılından beri sistematik bir şekilde TFF tarafından cezalandırılıyor. Bunun sebepleri nedir? Belediye kulübü olması mıdır? Her konuda sahipsiz bırakılmış şehrimizin, bu konuda da sahipsiz bırakılmasına şaşırmadık” dedi.

 

Açıklamasının devamında, siyasetin her alana zuhur etmesinin bu tür sonuçlar doğurduğuna değinen Kırkpınar, şunları söyledi; “Yıllardır çeşitli yöntemlerle önü kapatılan Erzurumspor, son olarak kulüp başkanının 54 gün, kulüp teknik direktörünün 8 maç ve kulübün 220 bin ceza alması ile mağdur edilmiştir. Hakemlerin Erzurumspor maçlarında sergilediği tavır, kafalarda büyük soru işaretleri bırakmıştır. Her konuda kadim şehirimizin haklarını savunmak ve korumakta sınıfta kalan Ak Parti siyasetçileri, bu konuda da sınıfta kalmıştır. Şehrimizin her görüşten, her fikirden insanının ortak değeri olan Erzurumspor’a yapılan haksızlıkların hesabını da soracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

 

"YENİ STADYUM BEKLERKEN, MEVCUT STADYUMUN BİLE TADİLATI YAPILMADI"

 

Mevcut stadyumun yetersiz ve çok eski olduğuna, söz verilmesine rağmen, tadilatının yapılmadığına değinen Kırkpınar, “Yıllardır şehir halkı ve bizler, yeni stadyum yapılması için defalarca girişimlerde bulunduk. Mevcut stadyumun şehir iklim ve şartlarında yetersiz olduğunu herkes biliyor. Bu konuda verilen hiçbir vaat yerine getirilmedi. En son mevcut stadyumun tadilatı için bakanlığın verdiği söz de havada kaldı. Erzurum halkından oy almakta mahir olan Ak Parti, hizmet konusunda sınıfta kalmıştır. Kulüp süper lige yükselince boy boy fotoğraf verip, kendi başarısı gibi reklam yapan siyasiler, kulüp zora düştüğü zaman ölü sessizliğine bürünüyor. Buradan sesleniyorum; bu şehire ne yaptınız? Sosyal medya siyasetçiliğiniz, halktan kopuk tavırlarınızın cevabını,  ilk sandıkta alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. İYİ Parti iktidarında; siyaseti olması gereken yer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapacağız. Erzurumspor kendi imkanlarıyla ayakta duracak gelir kaynakları ile, daha rahat ve daha özgür hareket edecek bir kulüp olacak. Bir çok alanda olduğu gibi, spordan da siyasetin elini çekeceğiz. Olması gerekeni, olması gerektiği şekilde yapacağız.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.