Erzurum Haber Girişi : 20 Nisan 2024 21:27

Jandarma'dan Aşkale operasyonu

Jandarma'dan Aşkale operasyonu
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, zehir tüccarlarına geçit vermiyor. Erzurum'un Aşkale ilçesinde yapılan operasyon neticesinde 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

 

ErzurumPost- Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, Aşkale'de yapılan Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti operasyonuna ilişkin açıklamasında: "19 Nisan 2024 tarihinde Erzurum merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonda Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti (TCK Md.188) suçunu örgütlü olarak işleyen 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır" ifadelerini kullandı. 

 

 Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, yapılan operasyon sonucunda 114 gr. Metamfetamin, 70 gr. Bonzai, 12 gr. Esrar, 8 adet Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı, 1 adet 9 mm. çapında Ruhsatsız Tabanca, 1 adet Hassas Terazi, 7 adet Cep Telefonu ve 1 adet 120 gb SSD Kart ele geçirildiğini açıkladı. Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde uyuşturucu ile mücadelenin 'kararlılık ve azimle' devam edileceğini duyurdu.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.