Siyaset Haber Girişi : 30 Temmuz 2022 17:14

Kılıçdaroğlu, Erzurum'da nerelere gidecek kimlerle görüşecek?

 Kılıçdaroğlu, Erzurum'da nerelere gidecek kimlerle görüşecek?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 Ağustos Salı günü Erzurum'da olacak. Kılıçdaroğlu, Erzurum’da ilk olarak 23 Temmuz Kongre Binası ve Milli Mücadele Müzesini ziyaret edecek.

Erzurum Post-Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin tatile girmesinin ardından her hafta salı günü bir kentte grup toplantısı düzenleme kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk toplantısını 2 Ağustos Salı günü Erzurum'da yapacak.

 

CHP İl Başkanı Suat Dülger’in verdiği bilgiye göre, sabah saatlerinde Ankara’dan uçakla Erzurum’a gelecek olan Kılıçdaroğlu ilk olarak saat 10.00’da 23 Temmuz Kongre Binası ve Milli Mücadele Müzesi’ni ziyaret edecek. Daha sonra Taş Mağazaları ve Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunacak olan Kılıçdaroğlu, saat 13.30’da halka açık olarak Palandöken İlçesi’nde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ait Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde grup toplantısı gerçekleştirecek. Grup toplantısına sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve kanaat önderleri de katılacak.

 

MYK TOPLANTISI DA ERZURUM'DA

 

CHP Grup toplantısının ardından Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri kent merkezindeki 20 caddede eş zamanlı olarak saha çalışmasına yapacak. CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı da yine 2 Ağustos günü basına kapalı olarak saat 16.30'da Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Polat Otel'de gerçekleştirilecek. Kılıçdaroğlu, Erzurum programı kapsamında akşam saat 18.00 da ise kanaat önderleriyle düzenlenecek yemekli toplantıda bir araya gelecek.

 

ERZURUM’DAN EDİRNE’YE

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erzurum’dan sonra grup toplantılarının ikincisini ise 9 Ağustos Salı günü Edirne'de gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, Edirne'de CHP Parti Meclisi Toplantısı da yapacak. CHP’nin daha sonraki grup toplantıları Yalova ve Afyonkarahisar'la devam edecek. Kılıçdaroğlu'nun Eylül ayı içerisinde ise Elazığ, Tokat, Giresun ve Sakarya’ya gitmesi planlanıyor.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.