Erzurum Haber Girişi : 13 Eylül 2021 17:31

Küfürlü tartışma sonrası Başkan Sekmen, geri adım attı!

Küfürlü tartışma sonrası Başkan Sekmen, geri adım attı!
Büyükşehir Belediye Başkanı  Mehmet Sekmen, İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar'a yönelik canlı yayın sırasında sarf ettiği sözlerle ilgili açıklama yaptı.

Erzurum Post-Başkan Sekmen,  "Program konuğunun haksız ithamları ve ağır tahriki sebep olmuş olsa bile, söylenen ifade muhatabıma yönelik değildir" dedi.

 

 

Mehmet Sekmen, dün internet üzerinden yayın yapan ERK Haber'deki bir canlı yayında kendisini eleştiren İYİ Partili Kırkpınar'a, programa telefonla bağlanarak hakaret etmişti.  Sözleri ile bir anda gündem olan ve her kesimden büyük tepki gören  Büyükşehir Belediye Başkanı sosyal medya hesabından  yaptığı açıklama ile geri adım attı.

 

Sekmen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İnternet haber kanalındaki canlı yayın sırasında asla tasvip etmeyeceğim sözlerin ağzımdan çıkmasına program konuğunun haksız ithamları ve ağır tahriki sebep olmuş olsa bile, söylenen ifade muhatabıma yönelik değildir" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.