Erzurum Haber Girişi : 19 Temmuz 2022 19:43

Kuşkay Ailesi'nin anne acısı

Kuşkay Ailesi'nin anne acısı
Erzurum'un tanınmış iş ve siyaset adamı merhum Ali Sırrı Kuşkay'ın değerli eşi Dr. Yılmaz Kuşkay, Dr. Soner Kuşkay, Erdal ve Yener Kuşkay'ın anneleri Nezihe Kuşkay, son yolculuğuna uğurlandı.

Erzurum Post- Erzurum'un tanınmış iş ve siyaset adamı merhum Ali Sırrı Kuşkay'ın değerli eşi,  Dr.Yılmaz Kuşkay, Dr. Soner Kuşkay, Erdal ve Yener Kuşkay'ın anneleri Nezihe Kuşkay son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Anne Kuşkay'ın cenazesi bugün Lala Paşa Camii'nde ikindi namazını mütakip kılınan cenaze namazı sonrası  Asri mezarlıkta toprağa verildi. 

 

Merhume Nezihe Kuşkay'ın, cenaze törenine Ticaret Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Ôzakalın, ERVAk Başkanı Erdal Güzel,  siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK temsilcileri ile aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 


Erzurum Post olarak Merhume Nezihe Kuşkay'a Allah'tan rehmet, Kuşkay ailesi olmak üzere tüm eş ve dostlarına başsağlığ dileriz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.