"Kutlu Olsun..." Hakan Kutlu Hoca...

Geçen hafta Kocaelispor gibi ligin önemli takımını deplasmanda yenen Tuzlaspor' la yine deplasmanda Keçiören' i deviren takımımız arasında yapılacak maçın ilginç olacağını ve çok zor geçeceğini ön görüyordum. Çünkü Mustafa ve Orhan' ın ilk kez beraber oynamadığı bir kadro ile maça çıkacaktık. Ancak hiç de öyle olmadığı maç başlar başlamaz ortaya çıktı. Çünkü Hakan Kutlu faktörü vardı.

 

Sezon başında bu takım ligin ilk yarısı küme düşmeyi garantiler diyenler az değildi. Aslına bakarsanız haksız da sayılmazlardı. Biz Hakan Hoca'ya sadece yumurta verip mutfağa soktuk, bize menemen yapmasını istedik. Domatesi, biberi, tereyağını... bir şekilde halledip menemeni önümüze koydu.

 

Helal olsun demek gerekir. Bu gün tüm ligler dahil elindeki malzemeyi göz önüne alınca Hakan Hoca' nın en başarılı teknik direktör olduğu ayan beyan ortada. Üstelik herkes "TAHTA" ile yatıp kalkarken. Hakan Hoca ," Ben transfer istemiyorum. Puanımız silinmesin bize yeter " dedi.

 

Maça gelince her zaman ki gibi özgüvenle başladık. Takımda öyle bir sinerji var ki... tüm futbolcular 2+2 sorusunu 5,6,7... şeklinde cevaplıyor.

 

Tüm futbolcuların her geçen gün pozisyon bilgilerinin arttığı gözle görülüyor. Arkadaşının yaptığı hatayı kapatmak için diğerleri elinden geleni yapıyor. Yine ilK yarı öyle bir tempoda oynadık ki... Kalecimiz Göktuğ' un o arada bir fincan çay ve üzümlü kek yiyecek çokça zamanı oldu. Zaten Eren Tozlu' nun, sadece golcülerin atabileceği golü atması işi bitirdi.

 

İlk defa bu şehirde tüm futbolcuların formayı sahiplendiği bir takım haline geldik. Sözleşme de profesyonel ancak sahada forma için oynayacak futbol sistemi bizim ekolümüz olmalı.

 

Bu saatten sonra Hakan Kutlu ile Yeni sözleşme yapılmalı 1-3 yıllık program dahilinde süper lige çıkmalıyız.

 

Ahmet Dal- Hakan Kutlu el ele hep birlikte süper lige diyorum.

 

Birde tabi Başkan Ahmet Dal a bir parantez açmak gerekir. Geçen hafta tribüne çağrıldı ve 'Büyük Başkan' sloganları ile alkışlandı. Oysa ben tam iki yıl  önce Başkan Ahmet Dal' ın Erzurum ve Erzurumspor için bir şans olduğunu söylemiştim. Bunu, Ahmet Başkan'ın sportif bilgisini, yönetim becerilerini, temsil ve ilzam kabiliyetini, entelektüel kişiliğini bildiğim için söyledim.

 

Geçen hafta Başkan Ahmet Dal,  A SPOR' a bağlandı. Üslubu, konuşması, söyledikleri tek kelime ile on numara beş yıldızdı. Diğer kulüp başkanlarının külhanbeyi, kabadayı tavırlarının yanında bizim başkanın bilgi birikimi ve tevazulu kişiliği hepsini ezip geçecek düzeyde.

 

Tevazulu kişiliği dediysem Başkan aynı zamanda masaya yumruk vurmasını da bilen bir yapıda, yeter ki haklı olsun. Zaten Kulüpler Birliğinde en popüler başkanlardan birisi...

 

Tüm başarılarda attığı imza tartışılmaz. Geçen yıl her türlü baskı ve eleştiriye rağmen verdiği mücadele takdire şayan. Ben zaten "Büyük Başkan " olduğunu biliyordum. Geçen hafta taraftarın yaptığı tezahüratla bir kere daha haklı çıkmamın mutluluğunu yaşadım.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.