Lütfen uyumayalım!

Uykuda mısın sevgili yârim

E bebeğim Eee eee

Uyu Memik oğlan uyu

Uyan gözlerine kurban olduğum

 

Yukardaki beyitler hep uyuma üzerine yazılmış bizim Türkülerimiz. Çokta güzel melodileri var birçoğunu ben icra etmişim. Evet Türkülerde güzel uyumak kelimesi.

Ya bir şehrin kaderinde….

Ne demişti şair;

Sen sahip olmazsan bu ülkenin batması haktır.

Sen sahip olursan bu ülke batmayacaktır.

 

Ne olur gelin ERZURUM a hep beraber sahip çıkalım kültürümüze geleneklerimize, esnafımıza köylümüze işverenimize. Hiç bir şey sözde kalmasın.

 

Hayırdır vahit nerden cılktı şimdi bu feryat. Nasıl çıkmasın( ERURUM BENİM İÇN KARA BİR SEVDADIR.)DİYİP TE MEMLEKETİNİ terk etmeyen bir babanın evladıyım yani bir misyonun temsilcisiyim.

 

İçim yandı, sinir oldum

 

Ben ki alış verişi çok yapan biriyim her ticari işletmeye mutlaka uğramışımdır.

Geçenlerde BİM denilen markete uğradım sebebi DESNİ su satmasıydı, âmâ artık yok denildi,

 

Nedeni beni çok da ilgilendirmiyor bu ve bu gibi Erzurum dışı sermayenin Erzurum da üretim yapan firmalardan alışını kesmesi beni cok etkiledi. Yüzlerce inanımıza istihdam sağlayan şehrimizin markaları Desni Doyum su gibi gıda sektörün deki onlarca firmamızın bu ve bunun gibi marketlerde olası gerektiğini düşünüyorum.

 

Esadaş tesislerimizde ki! Erzurum’un dışa acıln yüzüdür. Erzurum firmalarının suyu bulunmamaktadır ne üzücü bir hikaye,araştırdım Coca Cola firması benim suyumu alacaksın diyormuş. Bu ne densizlik

 

Erzurum Sanayi Ticaret Odasının bundan haberi varmıdır.Varsa ne yapmıştır.

 

Bir sözüm de ŞEHRÜL EMİN sayın büyükşehir belediye başkanımıza senin şehrin de tercih yapan kuruluşlara biz ne yapabiliriz

 

Dedim ya babam gibi bende Erzurum sevdalısıyım.

 

Şimdi EY MUKADDES Şehir her şeyinle silkin ayağı kalk

 

Değerlerine aşına işe ne sahip cık

 

UYAN GÖZLERİ DERİN UYKUDAN UYAN!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.