Siyaset Haber Girişi : 15 Mart 2023 16:38

Mehmet Emin Öz'de aday adaylığını resmileştirdi

Mehmet Emin Öz'de aday adaylığını resmileştirdi
Milletvekilliği aday adaylığı için Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Emin Öz, bugün resmi başvurusunu yaptı.

Erzurum Post-Ak Parti'nin Erzurum'da 2016-2023 yılları arasında il başkanlığı görevini yürüten geçtiğimiz Ocak ayında ise milletvekili aday adaylığı için istifa eden Mehmet Emin Öz, bugün resmi başvurusunu yaptı. 

 

 

"BİZLER PARTİMİZİN EMRİNDE OLAN İNSANLARIZ"

 

Ak Parti Erzurum il başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunu resmileştiren Mehmet Emin Öz, "Malumunuz önümüzde genel seçimler var. Ben de Erzurum Milletvekili Aday Adayı olarak çalışmalara başladım.Cumhurbaşkanımız takdir ederse aday olarak milletimizin huzuruna çıkmayı arzuluyoruz. Cumhurbaşkanımızın takdiri hangi doğrultuda olursa gece-gündüz demeden çalışacağız. Bizler partimizin emrinde olan insanlarız" dedi. 

 

 

AK PARTİ LİSTESİNDE YERİ KESİN GÖRÜLÜYOR

 

Mehmet Emin Öz'ün aday adaylığı başvurusu sırasında kendisine çok sayıda partilinin de eşlik etmesi dikkat çekti. Öz'ün, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Ak Parti Erzurum milletvekili adayları arasında yer alacağına kesin gözle bakılıyor.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.