Erzurum Haber Girişi : 24 Mayıs 2021 20:02

Mengenecioğlu kardeşler Erzurum'u yasa boğdu!

Mengenecioğlu kardeşler Erzurum'u yasa boğdu!
Erzurum'un sembol simaları, Türkiye Dağcılık Federasyonu önceki Başkanlarından Ziya Mengenecioğlu ve Eğitimci kardeşi Şahin Mengenecioğlu yaşama veda etti.

Erzurum Post-Erzurum'un sevilen simaları Türkiye Dağcılık Federasyonu önceki başkanlarından Ziya Mengenecioğlu ve eğitimci kardeşi Şahin Mengecioğlu aynı gün vefat etti.

 

 

Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Ziya Mengenecioğlu, bugün sabah saatlerinde yoğun bakıma kaldırıldı. Mengenecioğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. 

 

Ağabeyi'nin günlerdir başucundan ayrılmayan eğitimci kardeşi Şahin Mengenecioğlu'da bu acıya dayanamayarak geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti.

 

 

Mengenecioğlu kardeşlerin bu ani ölümü Erzurum'u yasa boğdu.  Erzurum Post olarak Ziya Mengenecioğlu ve Şahin Mengenecioğlu'na  Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz..  

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halil Gedikoğlu 24 Mayıs 2021 21:12

    O İyi insanlar o güzel atlara bindi ve gitti.Mekanınız Cennet olsun ağabeyilerim