Spor Haber Girişi : 17 Kasım 2022 18:35

Mısır'dan geldi ayağının tozu ile Erzumspor'a gitti!

Mısır'dan geldi ayağının tozu ile Erzumspor'a gitti!
Erzurum Büyükşehir ve Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Mısır'dan gelir gelmez ayağının tozu ile Manisa deplasmanına gidecek olan Erzurumspor'u ziyaret etti.

Erzurum Post- Erzurum Büyükşehir ve aynı zamanda Erzurumspor'un Onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen, Mısır'dan gelir gelmez ayağının tozu ile Manisa deplasmanına gidecek olan Erzurumspor' u ziyaret ettti.

 

 

Birleşmiş Milletler(BM) tarafından Mısır'da düzenlenen 'Hükümetlerarası İklim Değişikliği Zirvesi (COP27)' görüşmelerinde 'Erzurum’un Sera Gazı Azaltımı Projesi'ni anlatan Mehmet Sekmen, Erzurum havaalanına iner inmez Erzurmspor tesislerine gitti.

 

Başkan Sekmen, Cumartesi günü depleasmanda oynanacak olan Manisaspor-Erzurmspor maçı öncesi Erzurumsporlu futbolcularla tek tek görüşerek, üç puan istedi.

 

 

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın da eşlik ettiği ziyareti Başkan Sekmen, sosyal medya hesaplarından bu fotoğraflar ve şu not ile paylaştı:

 

"Mavi Beyazlı futbolcularımızı ziyaret ederek Manisa maçı öncesi başarı dileklerimi ilettim. Onlar da teknik heyetimiz de ve yönetimimiz de kararlı, inşallah deplasmandan üç puanla döneceğiz. Dualarım sizinle çocuklar..."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.