Spor Haber Girişi : 16 Ağustos 2022 04:41

Muzaffer Bilazer: Takım oyun ve taktik olarak istediğimiz yaptı!

Muzaffer Bilazer: Takım oyun ve taktik olarak istediğimiz yaptı!
TFF 1. Lig'in ilk haftasında evinde Pendikspor ile 0-0 berabere kalan Erzurmspor'un Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Erzurum Post-TFF 1. Lig'in ilk haftasında evinde İstanbul temsilcisi Pendikspor ile  0-0 berabere kalan Erzurmspor'un  Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer,  maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Bilazer, maç sonrası  düzenlenen basın toplantısında, çok eksi enerjiyle ezona başladıklarını ifade ederek,  “Oyun ve taktik anlamında takım istediğimizi yaptı. Oyuncular çok mücadele etti. Neredeyse rakibe hiç pozisyon vermedik. Ciddi pozisyonlar da yakaladık ama özellikle üçüncü bölgede bitirme anlamında sıkıntılar yaşadık. Rakip ikinci yarı bir sistem değişikliğine gitti. Biz de değişikliğe gitmek zorunda kaldık, çünkü baskıda biraz sıkıntı yaşadık. Sezon başı hem transfer yasağı hem de yönetimin geç oluşu bizim için biraz dezavantaj oldu. Ancak  yavaş yavaş yaralarımızı sarıp daha iyi bir Erzurumspor noktasında mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.